Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, dorit înapoi în Premier League! "Specialul", atras cu un munte de bani

Jose Mourinho, dorit înapoi în Premier League! "Specialul", atras cu un munte de bani

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho (59 de ani), antrenorul Romei, este dorit înapoi în Premier League, unde le-a antrenat pe Chelsea, Manchester United şi Tottenham. "Specialul" este pe lista lui Newcastle, cel mai bogat club din lume după ce "Coţofenele" au fost preluate de Fondul Public de Investiţii din Arabia Saudită.

Jose Mourinho, dorit înapoi în Premier League! "Specialul", atras cu un munte de bani

Newcastle s-a salvat de la retrogradare după câteva transferuri inspirate făcute în urma infuziei de capital primită de club după ce a fost preluat de Fondul Public de Investiţii din Arabia Saudită. "Coţofenele" vor să schimbe antrenorul, pe Eddie Howe, iar Jose Mourinho se află pe lista şefilor.

Potrivit Marca, Newcastle i-a făcut o "ofertă foarte atractivă" lui Jose Mourinho, antrenor care le-a mai pregătit pe Chelsea, Manchester United şi Tottenham în Premier League.

Cu Jose Mourinho la cârmă, AS Roma s-a calificat în finala Conference league, prima finală europeană a clubului din "Cetatea Eternă" după 31 de ani. Totuşi, Newcastle e gata să-l convingă pe Mourinho s-o lase pe Roma cu un salariu foarte mare. Suma nu este cunoscută, dar având în vedere că lui Unai Emery i-a fost oferit un salariu de 50 de milioane de euro pe an, oferta pentru portughez nu va fi departe.

Newcastle ocupă locul 14 în Premier League cu o etapă înainte de final, cu 43 de puncte.

Afla mai multe despre: mourinhopremier leagueofertanewcastle 

viewscnt
Articole similare