Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho e în extaz. Reacţia portughezului după victoria Romei din prima etapă: "Aşa campanie de transferuri? Nu pot decât să aplaud"

Jose Mourinho e în extaz. Reacţia portughezului după victoria Romei din prima etapă: "Aşa campanie de transferuri? Nu pot decât să aplaud"
Comentarii

AS Roma a început perfect noul sezon din Serie A şi s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Salernitana. Jose Mourinho s-a declarat extrem de mulţumit de campania de transferuri a echipei sale din această vară.

"Să iei cinci jucători de această calitate, cu 7 milioane de euro... Nu pot decât să aplaud", a subliniat Mourinho.

Roma a adus în această vară în special jucători liberi de contract (Nemanja Matic, Paulo Dybala, portarul de rezervă Mile Svilar), dar şi mijlocaşul olandez Georginio Wijnaldum, împrumutat cu opţiune de cumpărare de la PSG. Clubul a plătit doar pentru fundaşul turc Zeki Celik, cumpărat cu 7 milioane de euro de la Lille.

"Doar Lecce şi Sampdoria au cheltuit mai puţin ca noi (în Serie A). Lazio a cheltuit 39 de milioane de euro", a subliniat Mourinho.

Antrenorul portughez a regretat însă plecarea a "doi jucători importanţi pentru echipă": mijlocaşii Henrih Mhitarian (ajuns la Inter Milano), un "titular indiscutabil", şi Jordan Veretout (Marseille), care "ar fi fost printre cei mai utilizaţi 12 sau 13 jucători".

"Sunt mulţumit. Dacă sunt întrebat însă dacă aş mai avea nevoie de ceva în plus pentru a avea mai multe posibilităţi, pentru a evita să mă tem de imprevizibil în timpul sezonului, atunci da, aş avea nevoie.

Ne-am întărit lotul, dar şi alţii au făcut la fel. De asta sunt surprins că Roma e menţionată printre candidaţii la scudetto.

A vorbi de noi ca o candidată la titlu mi se pare să vinzi un produs care nu este adevărat, dincolo de ceea ce suntem. Adevărul este că vrem să reuşim mai mult, mai ales în campionat unde am terminat pe locul 6 în sezonul trecut. Să rămânem însă liniştiţi, lăsaţi-ne să lucrăm", a adăugat Mourinho.

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare