Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, pregătit să devină selecţionerul unei naţionale de top: „Un rămas bun glorios!”

Jose Mourinho, pregătit să devină selecţionerul unei naţionale de top: „Un rămas bun glorios!”
Comentarii

Jose Mourinho ar putea deveni selecţionerul naţionalei Braziliei.

Jose Mourinho, pregătit să devină selecţionerul unei naţionale de top: „Un rămas bun glorios!”

Antrenorul de la AS Roma ar dori să preia o echipă naţională de top, având în vedere că a căpătat deja o experienţă impresionantă ca tehnician, iar naţionala Braziliei ar fi una dintre variantele preferate ale lui „The Special One”.

„Jose Mourinho este sigur că Brazilia ar fi drumul spre un glorios rămas bun fotbalului de top. Ulterior, ar putea să se îndrepte către Orientul Mijlociu sau Statele Unite pentru a-şi îngrăşa conturile şi mai mult”, scrie presa din Brazilia.

Selecao este condusă momentan de Fernando Diniz, care este doar interimar. Echipa sud-americană aşteaptă în continuare un răspuns de la Carlo Ancelotti. Antrenorul italian de la Real Madrid va oferi un răspuns concret în vara anului viitor, atunci când îi expiră contractul cu madrilenii.

Jose Mourinho ia drumul lui Ronaldo şi Neymar. ”Într-o zi voi antrena acolo”

În ultimul an, o mulţime de nume grele din fotbalul european au preferat banii şeicilor din Orient, în detrimentul campionatelor puternice din Europa. Cristiano Ronaldo, Neymar, Roberto Firrmino, sau Karim Benzema sunt doar câţiva dintre ”titanii” care au decis să plece de pe ”Bătrânul Continet”, asumându-şi criticile venite din partea fanilor fotbalului european.

Nu doar jucătorii, ci şi antrenori celebri precum Rudi Garcia sau Steven Gerrard au semnat contracte în Arabia Saudită, iar Jose Mourinho a dat de înţeles că într-o bună zi va lua şi el drumul Orientului.

”Cred că într-o bună zi voi merge acolo (n.r. Arabia Saudită), dar acea zi nu înseamnă mâine sau poimâine. Aici (n.r. la AS Roma) simt dorinţă, profesionalistm şi mândrie. Este ceva diferit aici (n.r. la Roma): Oamenii îţi transmit o energie deosebită, iar eu ador acest tip de oameni, iar din acest punct de vedere pot spune că Roma este foarte specială pentru mine şi cariera mea. Avem un vestiar curat. Avem şi lipsuri, dar lucrăm la asta”, a spus Jose Mourinho, la Rai 2.

Afla mai multe despre: jose mourinhobraziliaselectioner 

viewscnt
Articole similare