Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, reacţie în stilul caracteristic după ce Benzema a câştigat Balonul de Aur: ”L-am corectat în cele mai mici detalii!”

Jose Mourinho, reacţie în stilul caracteristic după ce Benzema a câştigat Balonul de Aur: ”L-am corectat în cele mai mici detalii!”

Real Madrid

Comentarii

Karim Benzema (34 de ani), atacantul francez al lui Real Madrid, a reuşit să câştige primul Balon de Aur din carieră.

Premiul a fost prezentat de Zinedine Zidane. La 34 de ani, fotbalistul excepţional de la Real Madrid este primul francez laureat, după Zidane, în 1998.

Este pentru prima dată în istorie când Balonul de Aur a fost acordat pentru performanţele dintr-un sezon competiţional, nu pentru cele dintr-un an calendaristic, aşa cum era până acum.

Este al cincilea francez recompensat cu Balonul de Aur, după Raymond Kopa, Michel Platini, Jean-Pierre Papin şi Zinédine Zidane.

După această performanţă, Jose Mourinho a oferit o reacţie clară. El susţine că jucătorul are un caracter puternic, iar acest lucru l-a ajutat să ajungă în top. 

 ”L-am corectat în cele mai mici detalii!”

”Când eram antrenorul său, era un juător foarte talentat, în căutarea identităţii sale, cu ambiţie şi condiţie fizică excelente. Voiam ca el să crească cât mai repede posibil, l-am corectat în cele mai mici detalii.

Nu ştiu dacă i-am influenţat dezvoltarea, doar el ştie, dar caracterul său puternic i-a permis să se progreseze”, a spus Mourinho, citat de Marca.

Benzema a fost ales jucătorul sezonului 2021/2022 în Liga Campionilor. El a câştigat în acest an Liga Campionilor cu Real Madrid pentru a cincea oară. În 2022, Benzema a câştigat şi campionatul Spaniei, Supercupa Spaniei şi Supercupa Europei.

Afla mai multe despre: real madrid-benzema-balonul de aur-jose mourinho 

viewscnt
Articole similare