Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, vizită total surprinzătoare la Bucureşti. Ce fotbalişti vine să urmărească antrenorul Romei

Jose Mourinho, vizită total surprinzătoare la Bucureşti. Ce fotbalişti vine să urmărească antrenorul Romei
Comentarii

La 25 de ani distanţă de la prima sa organizare, România găzduieşte din nou, în vara anului 2023, turneul final al Campionatului European U21.

În 1998, meciurile Campionatului European de tineret s-au jucat pe stadioanele Ghencea, Cotroceni şi "Lia Manoliu", iar naţionala României a înregistrat înfrângeri pe linie în cele trei partide disputate.

În vara anului următor, tricolorii vor fi din nou prezenţi la Euro U21, România fiind gazda competiţiei, alături de Georgia. Aşa cum s-a întâmplat şi în 1998, antrenorul Romei, Jose Mourinho, şi-a anunţat prezenţa la Bucureşti pentru a urmări partidele turneului final.

"A fost un turneu final pe care l-am jucat în urmă cu 24 de ani, aveam o echipă bună atunci, dar, din păcate, am pierdut primul meci cu Olanda. Aveam foarte mulţi invitaţi atunci, chiar am închiriat un autobuz.

Am vorbit cu Mourinho, zilele trecute, şi mi-a spus că vine din nou la Bucureşti, după 24 de ani. Mă gândeam ce s-a întâmplat, de ce vine Mourinho la Bucureşti, dar după mi-am dat seama că vine la turneul final.

Însă Mourinho va veni la fazele finale, la semifinale, la finală, nu cred că vine la meciurile din grupă. Vor fi oameni foarte importanţi la Bucureşti" , a declarat Giovanni Becali la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare