Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joyskim Dawa e în Franţa! FCSB a rămas fără fundaşul camerunez, înaintea partidei cu U Cluj

Joyskim Dawa e în Franţa! FCSB a rămas fără fundaşul camerunez, înaintea partidei cu U Clujgalerie foto

Fotbal

Comentarii

FCSB l-a pierdut şi pe Joyskim Dawa (27 de ani), înaintea partidei de campionat cu Universitatea Cluj.

Meciul Universitatea Cluj - FCSB este programat luni, 19 februarie, de la ora 20:30, în etapa a 26-a din Superligă. 

  • De asemenea, FCSB nu îi va avea disponibili la meciul cu U Cluj pe Alexandru Pantea şi Vlad Chiricheş - ambii cu probleme medicale. Rămâne de văzut dacă Alexandru Băluţă va fi recuperat la timp.

Joyskim Dawa a ajuns în Franţa

FCSB nu îl avea pe Joyskim Dawa la meciul de luni, de pe terenul lui U Cluj. Fundaşul camerunez a primit o veste mare în timpul antrenamentului de joi dimineaţă: soţia sa, Sofya, a fost internată în spital pentru a naşte primul copil al cuplului.

Dawa este om de bază în acest sezon la FCSB: a lipsit doar la două meciuri în Superligă, din cauza unei suspendări. 

Camerunezul se află la Paris pentru a fi alături de soţia lui şi este aşteptat să revină săptămâna viitoare, cel mai probabil înaintea partidei de acasă, cu FC Botoşani.

Nu este exclus, totuşi, să primească liber şi pentru partida cu FC Botoşani, care pare una facilă pentru FCSB, cel puţin pe hârtie, şi să revină la meciul cu FC Voluntari, pe 29 februarie.

Aşadar, în lipsa lui Joyskim Dawa, cu Vlad Chiricheş în continuare accidentat, FCSB ar putea folosi un cuplu de fundaşi centrali, contra celor de la U Cluj, format din Siyabonga Ngezana şi Mihai Lixandru.

  • De asemenea, ar putea reapărea în lotul celor de la FCSB şi fundaşul central Denis Haruţ, fotbalist care nu se mai află în graţiile antrenorilor şi conducătorilor de la echipă.

Joyskim Dawa a evoluat în cariera sa la formaţiile US Avranches, Monaco B, Gil Vicente, FK Mariupol, Valmiera şi FC Botoşani, până să ajungă la FCSB.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa, conform transfermarkt.de.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: joyskim dawafrantaparis 

viewscnt
Articole similare