Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juan Mata, decisiv pentru Manchester United: "Vom da totul pentru a câştiga acest trofeu!" Cum explică multitudinea de penalty-uri primite de United în acest sezon

Juan Mata, decisiv pentru Manchester United: "Vom da totul pentru a câştiga acest trofeu!" Cum explică multitudinea de penalty-uri primite de United în acest sezon

UEFA Europa League

Comentarii

Manchester United s-a calificat în semifinalele Ligii Europa, după ce a învins, luni, la Koln, cu scorul de 1-0, echipa FC Copenhaga, cu un gol marcat în prelungiri, în turneul Final 8 al competiţiei.

Intrat în minutul 91 în locul lui Mason Greenwood, Juan Mata a fost unul dintre eroii formaţiei britanice. La final, s-a declarat extrem de fericit: "E un moment fericit pentru noi. Am intrat când aveam nevoie să marcăm. O să mai stăm aici câteva zile, ceea ce era şi obiectivul nostru şi vă pot asigura că vom face totul pentru a câştiga acest turneu şi această competiţie"

Manchester United este echipa din Anglia cu cele mai multe penalty-uri primite pe parcursul acestui sezon. Şi contra danezilor, diferenţa s-a făcut în urma unei astfel de lovituri. Mata a explicat totuşi de ce United primeşte atât de multe lovituri de pedeapsă: "Jucăm foarte mult în careul advers, de aceea primim atâtea penalty-uri"

În opinia spaniolului, niciunul dintre viitorii adversari din semifinale nu este unul accesibil: "Sezonul a fost lung, jucătorii au evoluat în atâtea meciuri în acest sezon, e normal să se resimtă oboseala. Acum trebuie să ne recuperăm. Am avut prelungiri acum, să sperăm că şi viitorii noştri adversari vor avea la fel de mult de tras. Sunt două echipe foarte bune şi nu ne va fi uşor să mergem în finală"

Afla mai multe despre: juan mata 

viewscnt
Articole similare