Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juan Pablo Passaglia a dezvăluit cheia succesului contra CFR-ului: ”Pentru noi a fost o finală!”

Juan Pablo Passaglia a dezvăluit cheia succesului contra CFR-ului: ”Pentru noi a fost o finală!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Juan Pablo Passaglia a marcat primul gol al victoriei cu CFR Cluj, iar la final a mărturisit care a fost cheia succesului în faţa campioanei.

CFR Cluj a fost învinsă, luni, în deplsare, la Botoşani, cu scorul de 2-1 (1-1), de Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. Clujenii au avut 1-0, dar au pierdut din nou după ce au jucat în cupele europene, ieşenii întorcând scorul după două greşeli ale portarului Arlauskis.

Juan Pablo Passaglia a marcat primul gol al meciului în minutul 45, iar la final a dezvăluit cheia succesului contra campioanei: ”A fost foarte dificil. Toată lumea ştie că CFR Cluj este una dinte cele mai mari echipe de aici, fac o treabă foarte bună în Europa League, dar pentru noi a fost o finală. Şi am jucat ca într-o finală, pentru că am avut un moment foarte prost, multe meciuri fără victorie. Am jucat o finală, am jucat ca un grup şi, din fericire, am reuşit să câştigat” a mărturisit Passaglia la finalul meciului.

”Ne-a fost foarte greu să jucăm departe de casă. Aici, la Botoşani, nu reuşeam să câştigăm deloc. Deci este o victorie foarte importantă. Vrem să continuăm în Cupă, este foarte important pentru noi. Trebuie să ne bucurăm pentru această victorie, iar de mâine ne vom gândi la meciul din Cupă” a mai spus argentinianul la finalul victoriei cu CFR.

Cine este Juan Pablo Passaglia

Mijlocaşul argentinian a sosit la Poli Iaşi în acest an. El s-a născut la Rosario, acelaşi oraş în care s-a născut şi starul catalanilor de la Barcelona, Lionel Messi.

Passaglia s-a format ca junior la River Plate, iar în 2007 a fost remarcat de Villarreal şi adus în Europa. Din 2010 s-a întors în Argentina, acolo unde a evoluat cea mai mare parte a carierei sale.

Juan Pablo a jucat ultima dată pentru Barracas Central, echipă din liga a doua argentiniană.

Afla mai multe despre: passagliacfrpoli iaşi 

viewscnt
Articole similare