You are here:

Jucătoarele naţionalei României, într-o ipostază inedită! "Mă delectez, îmi place" | FOTO

Jucătoarele naţionalei României, într-o ipostază inedită! "Mă delectez, îmi place" | FOTOgalerie foto

Sporturi

Comentarii

Fetele din lotul national au lăsat paletele de tenis şi au trecut la …tigăi. Adina Diaconu a venit cu ideea preparatului, risotto cu ciuperci, şi a fost ajutată de toate fetele din echipă.

Tricolorele de la tenis de masă au intat în bucătărie

Componentele lotului naţional de tenis de masă au intrat în bucătăria lui Chef Valentin şi sub îndrumarea acestuia au gătit un preparat îndrăgit de sportive.

Adina Diaconu a fost cea care a ţinut să le arate colegelor care este felul de mâncare pe care îl face perfect!

„Am făcut risotto cu ciuperci şi ne-am simţit foarte bine atât eu, cât şi colegele mele în bucătărie”, a spus Adina Diaconu, componentă a lotului naţional de tenis de masă, pentru Sportsnet.ro

Coechipierele de la lotul national de tenis de masă i-au dat o mână de ajutor Adinei. Bernadette Szocs şi antrenoarea Mihalea Steff au tăiat ciupercile şi ceapa, iar Eliza Samara a dat gust preparatului.

 „Da, ele m-au ajutat foarte mult azi, cred că Bernie găteşte şi ea foarte mult şi îi place să petreacă timp în bucătărie”, a adăugat Adina Diaconu.

Adina dezvăluie că îi place să stea mult în bucătărie şi că nevoia a făcut-o să înveţe să gătească: „M-am simţit foarte bine ca de fiecare dată, eu fiind şi plecată de mult de acasă, stând şi prin Franţa cumva mă delectez în bucătărie, îmi place şi să gătesc, mă relaxează” 

La final, nu doar jucătoarele echipei naţionale au fost încântate de risotto-ul Adinei! Chef Valentin le-a dat notă maximă!

“Am gustat şi eu din preparat, a fost foarte bun, am rămas surprins. Nu i-a lipsit nimic, a fost cremos şi foarte ok la gust”, a spus Chef Valentin.

A învăţat să gătească de la părinţi

Adina a învăţat să gătească în urmă cu 6 ani, atunci când a plecat să joace în străinătate: „Ai mei gătesc foarte bine, şi mama, şi tata. Cu mama mă consult în privinţa preparatelor şi de fiecare dată îmi dă cele mai bune sfaturi” 

Sportiva care evoluează la echipa franceză Metz spune că ştie să pregătească aproape orice.

„Am încercat puţin din fiecare, am făcut şi lasagna, am încercat să merg şi spre dulciuri, am făcut un tiramisu, clătite, mâncăruri clasice”, a adăugat Adina Diaconu.

Cel mai mult însă Adinei îi place mâncarea românească.

„Mâncăruri tradiţionale...mie îmi place foarte mult bucătăria românească, merg pe tradiţional”, a încheiat Adina Diaconu, componentă a lotului naţional de tenis de masă.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis de masa romaniaadina diaconubernadette szocs 

viewscnt
Articole similare