Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucător de naţională, desfiinţat în direct la TV: ”N-ai cum! Nu poţi aşa. Nu e bine deloc” | EXCLUSIV

Jucător de naţională, desfiinţat în direct la TV: ”N-ai cum! Nu poţi aşa. Nu e bine deloc” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru a privit cu stupoare o fază din partida Petrolul - Sepsi, din care nu a înţeles mai nimic.

Mai exact, ”Pandi” nu a putut înţelege exact cum a gândit căpitanul Petrolului, Valentin Ţicu, faza din minutul 90+2, la capătul căreia Sepsi a marcat şi s-a calificat în play-off.

Valentin Ţicu a intrat în colimatorul lui Basarab Panduru

Mai exact, Valentin Ţicu, fotbalist aflat în vederile selecţionerului Edi Iordănescu, considerat unul dintre cei mai valoroşi fundaşi stânga din Superligă, a avut o abordare cel puţin curioasă la faza golului marcat de Gabriel Debeljuh.

A părut că va intercepta fără probleme o minge jucată în flancul său, însă, cumva, nu a mai ajuns la minge, iar din acel punct s-a lansat contraatacul periculos din care Sepsi a marcat.

Valentin Ţicu a părut că va intercepta mingea, însă nu s-a întâmplat acest lucru. În plus, nici nu încercat, totuşi, să realizeze o alunecare, apanajul fundaşilor laterali, pentru a fi sigur că va opri faza.

Basarab Panduru s-a ferit să facă insinuări de tipul celor realizate de primarul Clujului, Emil Boc, însă recunoaşte că faza este una de neînţeles.

Dan Udrea: ”Ţicu a ieşit acolo...a ratat. Bine, mult noroc la această fază. Ăsta e golul. Priviţi cronometrul, minutul 90+2”.

Basarab Panduru: ”Nu ai cum să te scoţi din joc. Nu poţi să te scoţi din joc acolo, de maniera aia. Dar uite şi cum fuge înapoi. Eşti căpitanul Petrolului, cu şanse să ajungi la echipa naţională. Ce faci? Cum faci? Nu e bine deloc”.

Dan Udrea: ”Execuţia bună. Nu te-ai fi aşteptat să dea la colţul scurt. Te aşteptai la lung”.

Basarab Panduru: ”Te-ai fi aşteptat la Mbappe să dea aşa, pentru că acolo vrea să dea. El dă, dar nu ştiu cum, pentru că acolo era portarul”.

VIDEO: Basarab Panduru, despre Valentin Ţicu

Afla mai multe despre: basarab panduruvalentin ticuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare