Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Jucător nou în oraş!”. ”Balonul de Aur” Rivaldo, în ”inspecţie” la Farul Constanţa

”Jucător nou în oraş!”. ”Balonul de Aur” Rivaldo, în ”inspecţie” la Farul Constanţa

Farul Constanța

Comentarii

Brazilianul Rivaldo (51 de ani) a fost prezent, marţi, la academia lui Gică Hagi de la Ovidiu.

Rivaldo e în România!

”Balonul de Aur” a vizitat Complexul Sportiv de la Ovidiu, iar câteva fotografii cu acesta au fost urcate pe pagina de Facebook a clubului Farul Constanţa, cu descrierea: ”Jucător nou în oraş!”.

Cel mai probabil, Rivaldo a ajuns la Ovidiu cu treabă foarte multă. Sud-americanul a devenit acţionar la Farul Constanţa în luna septembrie, iar implicarea sa la clubul condus de Gică Hagi este din ce în ce mai mare.

Rivaldo are misiunea de a aduce la Ovidiu cât mai mulţi jucători brazilieni tineri şi talentaţi, de pe urma cărora clubul să producă sume impresionante de bani. Rămâne de văzut dacă strategia gândită de cei doi decari, Hagi şi Rivaldo, va produce roadele dorite.

  • Rivaldo este tatăl atacantului de la Farul Constanţa, Rivaldinho.

Rivaldo: ”Urmăresc şi cunosc bine campionatul României!”

Urmăresc fotbalul românesc de ceva vreme şi cunosc destul de bine şi campionatul. România a avut mereu jucători foarte buni, a reprezentat o forţă în fotbalul românesc mai ales în perioada în care Gheorghe Hagi era jucător.

M-a uimit în urmă cu câţiva ani şi, vă spun sincer, nu am fost singurul din fotbalul mondial cu o astfel de reacţie, când am aflat de modul în care a decis să se implice în acest fenomen după retragere, mi s-a părut ceva incredibil. Nu mai auzisem de un fost jucător de o asemenea valoare care să îşi investească averea pentru o pasiune.

Cred că rezultatele pe care le-a reuşit au fost răspunsul la toate întrebările... Investiţia total privată de la Farul, Baza Sportivă, Academia care stă în spatele multor performanţe, rezultatele obţinute cu foarte mulţi jucători formaţi aici m-au determinat să fac acest pas şi să vin alături de Gheorghe Hagi.

Dacă singur a reuşit toate aceste lucruri, să devină de două ori campion având cea mai tânără echipă din Europa, atunci cred că având sprijinul pe care şi-l doreşte, poate reuşi mult mai mult.

Cu viziunea şi pasiunea pe care le are, cu experienţa pe care şi eu o am, sunt convins că vom dezvolta şi mai mult performanţele pe care şi le doreşte întreaga comunitate, pentru că Farul este un club de tradiţie, care, în rest, are toate atuurile de a deveni un club mult mai puternic”, a declarat Rivaldo, în momentul oficializării implicării sale la Farul.

Afla mai multe despre: rivaldobalonul de aurfarul 

viewscnt
Articole similare