Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Academicii regretă punctele pierdute la Ovidiu: ”Am avut meciul în mână, dar ne-am văzut prea devreme câştigători!”

Jucătorii Academicii regretă punctele pierdute la Ovidiu: ”Am avut meciul în mână, dar ne-am văzut prea devreme câştigători!”
Comentarii

Viitorul şi Academica au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci disputat în etapa a XXVI-a a Ligii 1. Pentru FC Viitorul a marcat Tsoumou, în minutul 90+1, în timp ce pentru Academica a înscris Andronic, în minutul 42.

Academica Clinceni a lăsat din nou o impresie bună, de această dată, în deplasarea de la Ovidiu, contra Viitorului. Formaţia antrenată de Ilie Poenaru a deschis scorul pe terenul Viitorului, chiar înainte de pauză. Andronic a fost cel care l-a învins pe Cojocaru şi şi-a adus echipa în avantaj.

Echipa lui Mircea Rednic a controlat teritorial meciul şi a avut o posesie mai bună. Caseta tehnică a meciului arată superioritatea din teren a gazdelor la mai multe capitole. Cumva meritat, pe final de meci, Tsoumou a îndeplinit o simplă formalitate şi a marcat golul egalizator în minutul 91.

Remiză la Ovidiu între Viitorul şi Academica, iar formaţia lui Rednic are şanse tot mai mici de a prinde playoff-ul.

Au evoluat:

Viitorul Constanţa: Cojocaru - Dussaut (Benzar '46), Mladen, Dobrosavlevic, Boboc - Artean, Ciobanu (Pitu '60), C. Matei - Jo Santos (Babunski '76 ), Andronache (Tsoumou '46), Grădinaru (Ganea '46). Antrenor: Mircea Rednic

Academica: Vâlceanu - Achim, Bilali, Gardoş, Pîrvulescu (Dobrescu '69) - Cordean, Moulin, Cebotaru, Tănase (Popa '69) - Chunchucov, Andronic (Dumitru '50). Antrenor: Ilie Poenaru

”Este frustrant că facem un meci bun defensiv, şi din păcate, cred că la ultima fază, primim gol şi se termină egal. Sunt listele cu marcaj în vestiar, dar acum vorbim la cald şi nu putem da vina pe cineva. Pe viitor însă trebuie să fim atenţi, pentru că ne gândim unde eram acum cu încă trei puncte. Nu am vorbit despre arbitraj, nu am avut timp să văd faza, ne vom uita şi vom analiza. Sunt şase locuri, noi suntem 8-9 echipe care se bat pe ultimele două locuri. Ne aşteptam la un campionat disputat, dar trebuie să ne ridicăm nivelul şi să câştigăm etapa viitoare. Noi avem avantajele noastre” a explicat portarul Academicii, Vâlceanu, la finalul meciului.

”E foarte greu să găseşti cuvinte acum, dar am făcut o primă repriză foarte bună, perfectă, ne-am poziţionat foarte bine pe teren, am marcat şi gol. Am avut meciul în mână. O fază fixă care era atacant singur, dintr-o atingere, asta e o greşeală enormă. După un asemenea meci, rezultat, echipa nu o să poată să doarmă la noapte. Am avut o slăbiciune, pe fond de oboseală, s-a făcut un efort foarte mare azi, s-a alergat şi a fost un meci bun în general, păcat de rezultat. Cred că ne-am văzut prea devreme învingători” a mărturisit şi Cebotaru, mijlocaşul echipei gazdă.

Afla mai multe despre: cebotaruvâlceanu 

viewscnt
Articole similare