Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii CFR-ului, în frunte cu căpitanul Camora, visează la Liga Campionilor după înfrângerea din Supercupă: ”Ne gândim doar la Champions League” VIDEO

Jucătorii CFR-ului, în frunte cu căpitanul Camora, visează la Liga Campionilor după înfrângerea din Supercupă: ”Ne gândim doar la Champions League” VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a pierdut Supercupa României, în faţa Craiovei, după 0-0 în timpul regulamentar şi 2-4 după penalty-uri.

CFR Cluj şi Craiova au oferit foarte puţin spectacol în Supercupa României, cu partida fiind decisă la penalty-uri după 0-0 în timpul regulamentar. Statisticile au arătat doar un meci pe poartă în tot meciul, al CFR-ului, iar Pigliacelli a devenit eroul oltenilor, cu două lovituri de departajare apărate.

În urma partidei, Mario Camora a oferit o primă reacţie. Căpitanul CFR-ului a recunoscut că este dezamăgir de înfrângere, însă mintea acestuia se află în altă parte. Jucătorul cu origini portugheze a dezvăluit că obiectivul său, şi al echipei, este să ajungă în grupele Champions League, unde nicio echipă românească nu a mai ajuns de opt ani, de la FCSB-ul lui Reghecampf.

Camora visează la Liga Campionilor

”E dezamăgitor, dar la penalty-uri e loterie. Am câştigat şi noi sezonul trecut tot Supercupa, tot la penalty-uri, astăzi s-a pierdut, dar trebuie să ridicăm capul cât mai repede. E un obiectiv pentru club, pentru noi să intrăm în cupele europene, dar când joci pentru un trofeu vrei să câştigi trofeul.

Eu personal mă gândesc numai la Champions League. Dacă ieşim, sper să nu, mă gândesc la Europa League. Să fim toţi realişti că e foarte greu, dar se poate. E nevoie şi de noroc, ne gândim toţi la Champions League”, a declarat Camora.

Nou venit de la Botoşani, Jonathan Rodriguez a fost integralist în Supercupă, însă nu şi-a putut ajuta echipa să câştige. Argentinianul a marcat la loviturile de departajare, însă nu a fost de ajuns, dar acesta nu s-a arătat prea descurajat.

”Am jucat foarte bine, ne-am apărat foarte bine, am avut mai multe ocazii decât ei, dar aşa se întâmplă, la penalty-uri e loterie. M-am adaptat foarte bine, foarte repede în vestiar, dar şi în teren cred că am făcut un meci bun şi sper să continui aşa”, a declarat Rodriguez.

Afla mai multe despre: mario camorajonathan rodriguezsupercupa românieicfr cluj craiova 

viewscnt
Articole similare