Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Clinceniului, explicaţii pentru eşecurile cu Farul şi Craiova: "O întâmplare, un accident. Noi avem lupta noastră cu cele de la la retrogradare"

Jucătorii Clinceniului, explicaţii pentru eşecurile cu Farul şi Craiova: "O întâmplare, un accident. Noi avem lupta noastră cu cele de la la retrogradare"

Fotbal intern

Comentarii

Jucătorii Academicii Clinceni au tras concluziile după o nouă înfrângere înregistrată în Liga 1, de data aceasta în faţa Universităţii Craiova.

În partida disputată luni, oltenii s-au impus în faţa formaţiei ilfovene cu scorul de 3-1, în cadrul etapei cu numărul 27 din Liga 1.

George Cîmpanu a deschis scorul pentru gruparea din Bănie în minutul 20, dar ultima clasată a restabilit echilibrul pe tabelă, în minutul 36, prin Robert Ion.

Cu trei minute înainte de pauză, Cîmpanu a făcut "dubla", iar Ionuţ Vînă a stabilit, în minutul 76, scorul final al partidei, 3-1.

Jucătorii Clinceniului, explicaţii pentru eşecurile cu Farul şi Craiova

La capătul meciului de la Giurgiu, jucătorii formaţiei din Clinceni au explicat situaţia prin care trece echipa la care sunt legitimaţi.

Robert Ion, marcatorul unicului gol al ilfovenilor, a precizat faptul că ultimele două eşecuri, în speţă cu Farul (2-8) şi cu Universitatea Craiova (1-3), erau inevitabile, deoarece lupta echipei nu se dă cu cele două cluburi care se luptă pentru calificarea în play-off.

MIjlocaşul de bandă menţionează că adevăratele bătălii vor fi cu echipele din subsolul clasamentului, în play-out, şi încă are încredere că Academica Clinceni se poate salva de la retrogradare.

"Cu Farul a fost o întâmplare, un accident. Şi Farul a făcut un meci bun, nu le iau din merite, dar şi noi ne-am prezentat într-un mod absolut jenant.

Pentru noi urmează un play-out. Cu tot respectul, am avut două meciuri cu Craiova si Farul pentru care punctele erau mai mult bonus. Nu sunt ele cele cu care ne batem la retrogradare. Ele sunt de play-off. Noi avem lupta noastră cu cele de la opt în jos. 

Nu avem cum să mai venim la fotbal dcaca moare speranţa. Trebuie să continuăm cu gândul că ne vom salva şi o luăm cu paşi mici. 

Prima echipa de peste noi o băgăm sub noi şi tot aşa. Să sperăm. 

Toate echipele celelalte ne văd ca principala contracandidată la retrogradare, dar dacă reuşim minunea va fi frumos pentru noi", a declarat Robert Ion, la finalul meciului.

De asemenea, William de Amorim, campion al Ligii 1 cu Astra (2016), a recunoscut că nu a mai fost în situaţia de a se lupta pentru evitarea retrogradării.

"Sincer să fiu nu mai ştiu ce să spun acum. Încercăm cum putem. Am arătat mai bine, am şi marcat, asta poate ne dă o speranţă puţin.

Pentru mine e foarte greu, e prima dată când întâlnesc o situaţie aşa, în care să mă bat la retrogradare", a fost şi părerea lui William de Amorim.

Afla mai multe despre: clincenide amorimrobert ion 

viewscnt
Articole similare