Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la Rapid sar în apărarea lui Cristi Săpunaru! ”Ar trebui să fim mai umani!”

Jucătorii de la Rapid sar în apărarea lui Cristi Săpunaru! ”Ar trebui să fim mai umani!”

Rapid

Comentarii

FCSB şi Rapid s-au duelat în derby-ul etapei cu numărul 20 a Ligii 1, iar gazdele au avut câştig de cauză, 3-1.

Partida a avut mai multe momente tensionate, iar unul din ele l-a avut în prim-plan şi pe Cristi Săpunaru. Pe imaginile de la stadion se poate vedea cum Cristi Săpunaru îl sfidează pe Istvan Kovacs, arbitrul partidei. După meci, fundaşul a fost aspru criticat în presă, fiind catalogat drept un "tip foarte agresiv".

Acum, coechiperul său de la Rapid, Lucian Goge, a sărit în apărarea lui Săpunaru şi a dezvăluit care este comportamentul fundaşului în colectivul echipei.

”Ar trebui să fim mai umani, aici mă refer la subiectul cu Cristi Săpunaru. Cred că ar trebui să se vadă mai mult parrea sportivă şi tot ce a făcut el pentru fotbalul românesc şi să nu uite că ne-a reprezentat cu mândrie. Este păcat, să staţi un minut din viaţă cu el să vedeţi cum este el ca om, cum se comportă cu toţi juniorii şi colegii. În primul rând, ar trebui să fim mai umani, să ne iubim mai mult. 

Eu îl cunoşteam pe Săpunaru de la Liga 4, înainte de un meci cu Steaua, cred. Atunci m-a impresionat foarte tare. Nici nu mă aşteptam să mă cunoască. A venit şi m-a salutat de parcă ne cunoşteam de o viaţă. M-a impresionat foarte tare. Iar acum, de când a venit, m-a impresionat din nou.

Pentru că ne ajută şi pe cei mai în vârstă. Are o experienţă mare, iar prezenţa lui este importantă pentru noi. Eu sper să prindă pe teren 40 de ani, să fie sănătos şi să poată juca încă vreo 2-3 ani pentru Rapid, deoarece este clubul lui de suflet”, a spus Lucian Goge, într-un interviu pentru jurnalistul Ovidiu Ionescu.  

Afla mai multe despre: rapid-săpunaru-liga 1-goge 

viewscnt
Articole similare