Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii participanţi la Cupa Mondială îşi vor putea accesa datele de performanţă din timpul meciurilor cu o aplicaţie dedicată

Jucătorii participanţi la Cupa Mondială îşi vor putea accesa datele de performanţă din timpul meciurilor cu o aplicaţie dedicată

Cupa Mondială

Comentarii

FIFA a anunţat vineri că toţi jucătorii participanţi la Cupa Mondială din Qatar îşi vor putea accesa şi consulta datele individuale de performanţă cu ajutorul unei aplicaţii dedicate acestui scop.

Aplicaţia respectivă se numeşte FIFA Player şi a fost dezvoltată de FIFA în parteneriat cu FIFPro, sindicatul internaţional al jucătorilor profesionişti. Datele individuale de performanţă vor putea fi accesate imediat după încheierea meciurilor.

FIFA promite că aplicaţia va analiza fotbalul dintr-un nou unghi şi va pune la dispoziţia jucătorilor date tehnice şi statistice, precum şi fotografii care vor putea fi partajate direct în aplicaţie sau pe conturile de social media.

Două milioane de persoane sunt aşteptate la Cupa Mondială din Qatar! Preşedintele FIFA: "Pentru fani va fi ca atunci când un copil ajunge la Disneyland"

La Cupa Mondială de fotbal din Qatar, unde sunt aşteptate două milioane de persoane, “securitatea fiecăruia va fi lucrul cel mai important”, a declarat preşedintele FIFA, Gianni Infantino, potrivit AFP.

“Fanii din lumea întreagă vor fi bineveniţi să se bucure de meciuri. Însă dacă vrea cineva să vină şi să provoace scandaluri, evident că vom fi foarte stricţi, pentru că securitatea fiecăruia va fi lucrul cel mai important”, a spus Infantino.

El a precizat că aproape două milioane de persoane sunt aşteptate la CM, competiţie care va avea loc în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie în Qatar, ţară cu o populaţie de 2,6 milioane de oameni. “Vor fi suporteri din toate ţările în acelaşi oraş, toată lumea va fi acolo tot timpul. Pregătirea nu este simplă, nu este uşoară, sunt multe chestiuni de securitate care trebuie analizate, cazarea, transportul şi toaste eforturile posibile şi imaginabile se fac pentru ca evenimentul să fie o sărbătoare pentru toţi”, a adăugat Infantino.

Cupa Mondială va fi o experienţă unică pentru fani, ca atunci când un copil ajunge la Disneyland pentru prima dată, a conchis Gianni Infantino.

Afla mai multe despre: cupa mondială-qatar-campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare