You are here:

Jucătorii Realului nu se mai ascund! Atac direct la Zinedine Zidane: "Încrederea mea a avut de suferit"

Jucătorii Realului nu se mai ascund! Atac direct la Zinedine Zidane: "Încrederea mea a avut de suferit"
Comentarii

Zinedine Zidane a scris istorie la Real Madrid, iar unul dintre atuurile sale a fost relaţia excelentă pe care a avut-o cu majoritatea jucătorilor. Printre ei nu s-a numărut, însă, şi tânărul Martin Odegaard.

Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani, care nu şi-a depăşit încă statutul de speranţă, la patru ani de la transferul pe "Santiago Bernabeu", a vorbit deschis despre modul în care a lucrat cu Zinedine Zidane la echipa secundă a "galacticilor".

"A fost plăcut să-l am antrenor pe Zidane, dar nu a fost bine pentru încrederea mea", a spus Odegaard, pentru publicaţia norvegiană AD.

Doar două prezenţe a avut Odegaard pentru echipa de seniori a lui Real Madrid, el fiind împrumutat mai întâi la Heerenveen, iar acum la Vitesse Arnhem, în Olanda. Asta deşi în 2015, la 16 ani, Real Madrid a plătit pentru el aproximativ patru milioane de euro.

"Aş fi putut merge la multe cluburi, dar visul meu a fost Real Madrid. Este cel mai mare club din lume şi a fost cea mai bună variantă pentru mine. Acolo m-am antrenat cu echipa mare şi am jucat la Castilla, sub comanda lui Zidane. Am jucat fotbal cu cele mai mari staruri şi am făcut un pas uriaş, trecând de la Stromsgodset la Sergio Ramos şi Cristiano Ronaldo", a adăugat Odegaard.

14 selecţii are Odegaard la naţionala Norvegiei

21 de meciuri a adunat Odegaard la Vitesse, în acest sezon, şi a reuşit 5 goluri şi 4 assist-uri

Afla mai multe despre: zidane,  

viewscnt
Articole similare