Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii străini refuză să mai vină în Liga 1: ”Nu mă duc într-o ţară precum România, nu sunt nebun”

Jucătorii străini refuză să mai vină în Liga 1: ”Nu mă duc într-o ţară precum România, nu sunt nebun”

Fotbal

Comentarii

Într-un interviu acordat recent în ţara natală, Jordy Tutuarima, un fundaş stânga olandez, a declarat că nu ia în considerare nicio ofertă din România.

Jordy Tutuarima, un nume necunoscut în fotbalul românesc şi mondial, este un fundaş stânga olandez de 28 de ani. Rămas liber de contract, jucătorul a petrecut ultimii patru ani la De Graafschap, în prima şi a doua ligă olandeză, echipa fiind una care pendulează între divizile superioare ale Tărilor de Jos.

Jucătorii străini refuză să mai vină în Liga 1

Aparent, după despărţirea de clubul ce a terminat sezonul pe al treilea loc din a doua ligă olandeză, Tutuarima ar fi primit o ofertă din România, de care nici nu a vrut să audă. Fundaşul stânga a explicat că incertitudinea financiară şi nivelul de joc, pe care îl consideră scăzut, sunt factorii ce l-au făcut să nici nu considere Liga 1.

”Nu mă duc într-o ţară precum România, nu sunt nebun. Situaţia trebuie să fie sigură pentru familia mea. Totul trebuie să fie corect. Prefer să joc la cel mai înalt nivel. Eredivisie ar fi minunat. Am arătat că sunt pregătit pentru un pas superior”, a declarat Jordy Tutuarima, pentru gelderlander.nl.

Cotat la 475 de mii de euro, fundaşul stânga a reuşit două goluri şi trei pase decisive în 29 de apariţii în actuala stagiune. Olandezul a refuzat să dezvăluie clubul care l-a ofertat, iar, în continuare, va încerca să îşi găsească un angajator în Eredivise.

Afla mai multe despre: jordy tutuarimade graafschapliga 1stranieri liga 1 

viewscnt
Articole similare