Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul a rupt tăcerea: "CFR Cluj e noua mea echipă!". Transferul făcut la cererea lui Dan Petrescu

Jucătorul a rupt tăcerea: "CFR Cluj e noua mea echipă!". Transferul făcut la cererea lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a făcut deja un transfer, la cererea lui Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul echipei. Fotbalistul a rupt tăcerea şi şi-a anunţat trecerea la CFR Cluj, echipă pentru care va juca din sezonul viitor de Superligă, în care "Bursucul" vrea titlul.

Este vorba despre Armend Thaqi (31 de ani), fundaşul dreapta al kosovarilor de la FK Ballkani, echpă de unde CFR Cluj l-a transferat pe Ermal Krasniqi în trecut, ajuns în trecut la Rapid. Dan Petrescu a insistat pentru transferul lui Thaqi, iar acum îl va primi pe jucător.

CFR Cluj a rezolvat primul transfer din noua "eră" Dan Petrescu: "Voi juca acolo"

Armend Thaqi a confirmat transferul la CFR Cluj. Fundaşul va sosi în Gruia după ultimul meci din campionat, cu Prishtina. El va fi înlocuitorul lui Cristi Manea (26 de ani), fundaşul dreapta care îşi termină contractul cu CFR Cluj şi va pleca liber de contract în următoarele săptămâni.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Mi-am încheiat conturile cu Ballkani. Voi mai fi la ultimul meci, când ne va fi dat trofeul. Voi juca în străinătate, după acest sezon, CFR Cluj este noua mea echipă!", a spus Armend Thaqi, fundaşul celor de la Ballkani, citat de presa din Kosovo.

Armend Thaqi a jucat nu mai puţin de 52 de meciuri în toate competiţiile sezonului cu FK Ballkani, timp în care a marcat o dată şi a pasat decisiv de nouă ori.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Armend Thaqi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: armend thaqitransfercfr clujdan petrescusuperliga 

viewscnt
Articole similare