Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul anului 2022 este de la FSCB! Verdictul lui Dumitru Dragomir: ”Pe el va lua Becali mulţi bani. Nu se compară cu nimeni!”

Jucătorul anului 2022 este de la FSCB! Verdictul lui Dumitru Dragomir: ”Pe el va lua Becali mulţi bani. Nu se compară cu nimeni!”

FCSB

Comentarii

Fostul şef de la LPF a vorbit despre un jucător pe care Gigi Becali îl are în curtea lui. Este vorba despre Octavian Popescu, care în acest sezon a avut o pornire mai grea.

Octavian Popescu (19 ani) a impresionat în sezonul precedent la FCSB, însă în stagiunea 2022/2023, în care a fost numit şi unul dintre căpitanii echipei, prestaţiile sale au fost mult sub aşteptări.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, visa să obţină zeci de milioane de euro în schimbul transferului lui Octavian Popescu, dar în ultima perioadă s-a resemnat.

Octavian Popescu (19 ani) a reuşit primul gol din actualul sezon, în al 27-lea meci jucat. Totuşi, după această reuşită, jucătorul a părut total schimbat. Popescu a avut mai multe evoluţii bune pe final de an, când a reuşit goluri şi pase decisive. 

Dumitru Dragomir a vorbit despre tânărul fotbalist. Fostul şef de la LPF consideră că decarul de la FCSB merită să fie numit jucătorul anului. Oracolul din Bălceşti crede că Becali va obţine o sumă mare de bani pentru fotbalist. 

”Pe el va lua mulţi bani. Nu se compară cu nimeni!”

”Aşa, pentru cei din ţară, Octavian Popescu cred că a fost cel mai bun jucător al anului. Şi de pe la Cluj sunt vreo 2 foarte buni, cei mai bătrâni de acolo. 

Dar, în general, noi nu mai avem un fotbalist de mare valoare în această ţară, poate ăsta, Octavian Popescu. Pe el va lua Gigi Becali cei mai mulţi bani. Nu se compară cu nimeni”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

În acest sezon, fotbalistul a evoluat în 36 de partide pentru FCSB. Octavian Popescu a reuşit două goluri şi 6 pase decisive. 

Afla mai multe despre: fcsb-mitică dragomir-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare