Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care îl va înlocui pe Compagno la FC U Craiova, după ce atacantul s-a înţeles cu FCSB: ”Va fi un alt fotbalist în acest an!”

Jucătorul care îl va înlocui pe Compagno la FC U Craiova, după ce atacantul s-a înţeles cu FCSB: ”Va fi un alt fotbalist în acest an!”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu ştie cu cine îl va înlocui pe Andrea Compagno.

Becali a anunţat că l-a transferat pe Andrea Compagno, pentru care FC U Craiova va primi în jur de 1,5 milioane de euro. Andrea Compagno a devenit o ţintă pentru FCSB mai ales după prestaţiile din acest sezon. Gigi Becali a spus că, înainte să fie transferat de FC U Craiova, Compagno i-a fost propus FCSB-ului pentru 300.000 de euro.

Însă Gigi Becali susţine că n-a fost impresionat atunci de calităţile atacantului italian şi a refuzat. Între timp, patronul FCSB a fost uimit de ascensiunea pe care Compagno a avut-o la FC U Craiova.

Adrian Mititelu a vorbit despre plecarea lui Andrea Compagno. Patronul de la FC U Craiova este decis cu cine îl va înlocui pe atacant. Mititelu îşi pune speranţele în George Ganea, jucător pe care l-a adus în această vară. 

”Va fi un alt fotbalist în acest an!” 

”George Ganea va prinde aici viaţă. O să vedeţi că George Ganea va fi un alt fotbalist în acest an decât cel pe care l-aţi văzut până acum. Are talent cu carul. A avut o pasă proastă, nu ştiu de ce, nu ştiu care sunt cauzele. Am nişte informaţii, dar nu vreau să le dezvolt. Eu cred că la noi va exploda şi talentul lui va fi confirmat.

Nu ştiu dacă îl va depăşi pe tatăl lui. Tatăl lui a fost unic. Ionel Ganea a fost un mare fotbalist. Nu-l pot uita niciodată, mai ales că ne-a dat patru cu Dinamo. A fost un fotbalist bun pe unde a fost. Şi la noi, şi la Dinamo, şi la Rapid, şi la Bistriţa, şi la Stuttgart a fost un fotbalist cu F mare”, a spus Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: fc u craiova-compagno-ganea 

viewscnt
Articole similare