Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul dat dispărut de două luni de la FCSB rupe tăcerea şi dezvăluie unde se află. Declaraţii total neaşteptate despre Gigi Becali

Jucătorul dat dispărut de două luni de la FCSB rupe tăcerea şi dezvăluie unde se află. Declaraţii total neaşteptate despre Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Lukasz Gikiewicz, jucător transferat de FCSB la începutul sezonului, dar dat afară la finalul lunii septembrie, se află în Dubai, unde se pregăteşte singur. Atacantul de 32 de ani spune că nu-i poartă pică lui Gigi Becali, pe care-l consideră un patron care inveşte mulţi bani în fotbalul romnânesc.

Transferul lui Lukasz Gikiewicz la FCSB a fost surprinzător, mai ales că jucătorul polonez fusese refuzat de Gaz Metan. Cu toate acestea, a lăsat o impresie acceptabilă în cele patru apariţii, în care a reuşit două două assist-uri.

Însă, la finalul lunii septembrie, Gikiewicz a fost forţat să plece. Mai întâi, clubul i-a luat automobilul pe care-l primise, un model Kia şi i-a oferit un Matiz în loc. Apoi, a fost scos din grupul de Whatsapp al echipei şi ulterior a fost dat afară din cantonament, pe motiv că nu s-a prezentat la antrenamente.

Contactat de polonezii de la sportowefakty.wp.pl, Gikiewicz spune că FCSB nu i-a respectat contractul şi i-a făcut plângere la FIFA: ”De la finalul lunii septembrie, contractul meu este reziliat. Asta din cauză nerespectării condiţiilor contractuale de către club. Totul a fost transmis autorităţilor competente. Este decizia patronului, antrenorul nu a avut nimic de spus”, a declarat atacantul pentru sportowefakty.wp.pl.

Surprinzător, Lukasz Gikiewicz spune că a plecat o impresie bună despre Gigi Becali, deşi îl acuză că el a fost cel care a decis rezilierea unilaterală a contractului: ”Cu siguranţă este un personaj pozitiv, foarte colorat. Sunt 100% sigur că, fără el, fotbalul din România n-ar fi aşa cum este. Bagă bani mulţi în el (n.r. în fotbalul românesc)”, a mai spus Gikiewicz.

În prezent, vârful de 32 de ani se află cu familia în Dubai, unde se pregăteşte singur. Gikiewicz aşteaptă acum să semneze cu un alt club: ”Pot să semnez cu un alt club de la 1 ianuarie. De aceea mă antrenez singur. Cred că sunt pregătit pentru Europa, am arătat la Bucureşti ce pot să fac. Nu exclud nicio variantă. Pot să joc şi să adaptez peste tot. Eu am călătprit prin lume, am învăţat limbi străine, culturi...”.

Afla mai multe despre: lukasz gikiewicz 

viewscnt
Articole similare