Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul dat dispărut de la FCSB, apariţie total neaşteptată. Unde a fost surprins fotbalistul despre care nu se mai ştia nimic

Jucătorul dat dispărut de la FCSB, apariţie total neaşteptată. Unde a fost surprins fotbalistul despre care nu se mai ştia nimic

FCSB

Comentarii

Un jucător despre care nu se mai ştie nimic a fost surprins la derby-ul Ligii 3 dintre Steaua şi FCSB 2. Alexandru Stan n-a mai jucat la FCSB din august 2019 şi Gigi Becali nici măcar nu mai ştia că-l plăteşte în continuare.

Gigi Becali la trimis de la seniori la FCSB 2 nu mai puţin de 10 jucători, pentru a o încurca pe Steaua. Pe foaia de joc a FCSB-ului a apărut şi un jucător despre care nu se mai ştia nimic, Alexandru Stan.

Jucătorul de la FCSB despre care nu se mai ştia nimic, rezervă la derby-ul cu Steaua

Alexandru Stan s-a transferat în vara lui 2018 la FCSB, însă n-a fost o decizie prea fericită pentru el. Fundaşul stânga s-a accidentat la meciul cu Alashkert, în august 2019 şi de atunci n-a mai primit niciun minut. Mai mult, la începutul pandemiei a fost trecut în şomaj tehnic, o decizie cu care n-a fost de acord.

Alexandru Stan şi-a dat clubul în judecată şi a avut câştig de cauză. Drept urmare, FCSB a fost obligată să-i achite 26.000 de euro. Alexandru Stan n-a mai făcut parte din lotul primei echipe şi de atunci nu se mai ştia nimic despre el.

Însă Alexandru Stan a apărut pe foaia de joc a lui FCSB 2 pentru derby-ul cu Steaua. Bogdan Argeş Vintilă a preferat să-l ţină însă pe bancă, mai ales că n-a mai jucat de mai bine de un an şi jumătate.

Gigi Becali a uitat că-l plăteşte pe Alexandru Stan, jucătorul despre care nu se mai ştia nimic

Alexandru Stan are în continuare contract cu FCSB şi a preferat să nu-l rezilieze, fiind mulţumit cu salariul pe care îl primeşte. Ajuns la 32 de ani, fundaşul stânga este în continuare plătit de FCSB. Însă Gigi Becali a uitat de el nu ştia nimic despre acest lucru:

”De cine mă întrebi? De Stan? Cine este ăsta? Nici nu ştiam că mai este la noi la echipă. Dar sigur de la vară nu o să îl mai vedeţi la noi”, a afirmat Gigi Becali, într-un interviu pentru ProSport. Foarte probabil, contractul lui Alexandru Stan va fi reziliat în vară.

Afla mai multe despre: alexandru stan 

viewscnt
Articole similare