Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul "de excepţie" cu care Gică Hagi spera să dea un tun financiar: "Voiam să-l vând cu mai mult" | EXCLUSIV

Jucătorul "de excepţie" cu care Gică Hagi spera să dea un tun financiar: "Voiam să-l vând cu mai mult" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a vorbit, la Orange Sport, despre jucătorul "de excepţie" cu care spera să dea un tun financiar. Suma cu care a fost vândut fotbalistul putea fi mai mare, consideră "Regele", însă condiţiile din mercato l-au determinat să accepte o sumă mai mică.

Academia lui Gică Hagi a produs, de-a lungul timpului, sume importante de bani din vânzarea jucătorilor pe care "Regele" i-a crescut în propria pepinieră. Ultimul transfer important realizat de Farul a fost în vară, dar fostul fotbalist consideră că jucătorul merita o sumă mai mare.

Gică Hagi: "Voiam să-l vând cu mai mult pe Mazilu, dar piaţa a zis altceva"

Este vorba despre Adrian Mazilu (18 ani), fotbalist care a făcut pasul la echipa mare a Farului în sezonul în care "Marinarii" au câştigat titlul de campioni. La capătul unui sezon foarte bun pentru tânărul fotbalist, Mazilu a prins un transfer important, la Brighton, care l-a trimis la Vitesse Arnhem sub formă de împrumut.

Clubul lui Gică Hagi a primit 3 milioane de euro pentru transferul lui Adrian Mazilu, însă "Regele" a spus, la Orange Sport, că suma putea fi mai mare pentru că Mazilu "e un jucător foarte bun, de excepţie". Totuşi, a acceptat să-şi cedeze "perla" pe suma oferită de Brighton.

"Şi eu voiam să-l vând cu mai mult. Ştiam că valorează mult mai mult, dar piaţa a zis altceva. Atunci, m-am adaptat. Un jucător care pleacă de la noi... Mazilu este un jucător cu multe calităţi, eu ştiu cum e el. Are tehnică în regim de viteză, la teste a arătat foarte bine. Bun şi la viteză, rezistenţă, atacă spaţiile, vede golul. Eu nu sunt acolo, n-am cum să ştiu, aş face o greşeală. Eu ştiu că e un jucător foarte, foarte bun, de excepţie. Trebuie să crească, va învăţa", a declarat Gică Hagi, la Orange Sport.

De la plecarea din România, Adrian Mazilu a strâns doar 49 de minute în două meciuri pentru Vitesse Arnhem, în Olanda, de la startul sezonului.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Mazilu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gica hagiadrian mazilufarultransfersuperlig 

viewscnt
Articole similare