Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la CFR care a explodat în ultima vreme: ”E în cea mai bună formă a lui vreodată!”. Pe cine a lăudat conducerea ardelenilor | EXCLUSIV

Jucătorul de la CFR care a explodat în ultima vreme: ”E în cea mai bună formă a lui vreodată!”. Pe cine a lăudat conducerea ardelenilor | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristian Balaj (51 de ani), preşedintele lui CFR Cluj, a lăudat în direct un fotbalist din echipa lui Dan Petrescu.

CFR Cluj primeşte vizita formaţiei FCSB, azi, de la ora 21:00, pe Orange Sport 1, în etapa cu numărul 24 din Superligă.

Runda a 24-a le aduce faţă în faţă pe CFR Cluj şi FCSB,  o confruntare care, datorită prestaţiilor celor două din ultimii ani, şi-a câştigat statutul de derby.

CFR Cluj a obţinut două victorii în acest început de an, 3-0 cu Farul şi 1-0 cu FC Voluntari, în timp ce FCSB a reuşit o victorie la limită, 1-0, cu FC Hermannstadt, şi s-a ales cu o înfrângere din confruntarea cu Farul, scor 2-3. 

CFR Cluj este pe primul loc în Superligă, cu 50 de puncte, în timp ce FCSB este pe locul 4, cu 41 de puncte. 

Cu câteva ore înainte de emeci, Balaj a oferit mai multe declaraţii. El a vorbit despre Cristi Manea. Preşedintele de la CFR susţine că jucătorul traversează cea mai bună formă a carierei sale. 

”E în cea mai bună formă a lui vreodată!”

”Jucătorii sunt valizi. Dan Petrescu e cel care decide. Manea e în cea mai bună formă a lui vreodată. Impecabil a fost. Noi n-avem accidentări majore. Etapa trecută au fost protejaţi jucătorii mai ales pentru acest meci”, a spus Balaj, la Orange Sport. 

În acest sezon, Cristi Manea a jucat în 30 de meciuri pentru CFR. Jucătorul a marcat 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Afla mai multe despre: cfr-cristi manea-cristi balaj 

viewscnt
Articole similare