Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB care îl ”sperie” pe antrenorul de la Viking înainte de returul din Norvegia: ”A jucat bine împotriva noastră!”

Jucătorul de la FCSB care îl ”sperie” pe antrenorul de la Viking înainte de returul din Norvegia: ”A jucat bine împotriva noastră!”
Comentarii

FCSB mai are un singur pas de trecut până la calificarea în grupele Conference League, dar nu va fi deloc simplu.

În tur, vicecampiona României nu a reuşit să obţină un rezultat pozitiv cu Viking, astfel că pleacă cu un dezavantaj consistent în returul din Norvegia. FCSB a pierdut cu 1-2, pe Arena Naţională.

Echipa lui Dică a controlat meciul şi a avut mai multe ocazii, dar nu a reuşit să marcheze golul egalizator. Atfel, FCSB va merge în Norvegia să întoarcă scorul pe teren sintetic. 

La conferinţa de presă premergătoare partidei, antrenorul lui Viking, Morten Jensen, a evidenţiat un jucător de la FCSB. El l-a menţionat pe Florinel Coman şi a spus că a jucat bine în meciul din tur. 

”A jucat bine împotriva noastră!”

”Suntem bine, ne simţim confortabil pe terenul nostru. Am scos un rezultat pozitiv la Bucureşti. Nu suntem obişnuiţi să jucăm la temperaturi atât de ridicate, a fost cald.

Fanii ne vor ajuta foarte mult, jucăm pe teren artificial, acesta ar putea fi un avantaj. E minunat că stadionul va fi plin, atmosfera este una incredibilă, toţi sunt alături de noi. Dacă ne calificăm, a doua zi nimeni nu va mai merge la serviciu. Va fi sărbătoare!

Coman a făcut un meci foarte bun împotriva noastră. Plus mijlocaşul care a fost eliminat (n.r. Darius Olaru, suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene). Sunt fericit că nu joacă, FCSB are jucători foarte buni din punct de vedere individual”, a declarat Morten Jensen, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: fcsb-viking-conference league 

viewscnt
Articole similare