adplus-dvertising
You are here:

Jucătorul de la FCSB care nu este plăcut de Becali l-a dezamăgit şi pe Nicolae Dică: ”Voiam mai mult de la el!” EXCLUSIV

Jucătorul de la FCSB care nu este plăcut de Becali l-a dezamăgit şi pe Nicolae Dică: ”Voiam mai mult de la el!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Antrenorul de la FCSB, Nicolae Dică, a fost invitat special la OrangeSport. El a discutat despre situaţia actuală a echipei pe care o antrenează.

Jucătorul care a ieşit cel mai şifonat după meciul U Craiova - FCSB 2-1 a fost Denis Haruţ (23 de ani), fotbalistul care nu s-a ridicat la pretenţiile lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a criticat pe fotbalistul cumpărat de la FC Botoşani.

Gigi Becali s-a enervat pe Denis Haruţ, a doua zi după meciul U Craiova - FCSB 2-1 în care fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul scontat de patronul FCSB. Omul cu banii l-a luat în colimator pe Haruţ, iar pentru fundaş nu se anunţă zile bune la FCSB.

Fostul internaţional de tineret, de provenienţă fundaş dreapta, a fost folosit de Dică pe postul de mijlocaş la închidere, însă prestaţia acestuia nu l-a satisfăcut pe Gigi Becali.

Dică a vorbit despre jucător. El spune că a încercat să îl joace pe poziţia de închizător şi la partida din Conference League. Dică spune că voia mai mult de la el, dar şi de la restul jucătorilor. 

”Voiam mai mult de la el!”

”M-am gândit să joc cu el la închidere încă de la meciul cu Anderlecht. Nu e vorba de pariu. M-am gândit să joc aşa pentru că voiam să joc cu Oadiă şi cu Olaru în zona centrală.

Haruţ e inteligent, pasează bine, a arătat la Botoşani, am avut discuţii cu el. N-a ieşit, dacă am pierdut meciul... Voiam mai mult, de la el şi de la ceilalţi”, a spus Dică, la OrangeSport. 

viewscnt
Articole similare