Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB pe care Cornel Dinu l-a trimis la "grădiniţa fobalului": "Nu se poate, dacă ai făcut şcoala de fotbal la zi"

Jucătorul de la FCSB pe care Cornel Dinu l-a trimis la "grădiniţa fobalului": "Nu se poate, dacă ai făcut şcoala de fotbal la zi"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu a evidenţiat greşelile făcute de fotbaliştii FCSB, în remiza cu Academica Clinceni, scor 2-2. Printre cei certaţi a fost şi Florin Tănase, căruia i s-a atras atenţia asupra modului în care a executat penalty-urile partidei de la Giurgiu.

Cornel Dinu l-a trimis la "grădiniţa fotbalului" pe Florin Tănase

FCSB a remizat, luni seară, la Giurgiu, scor 2-2 (1-2), cu Academica Clinceni, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat: Olaru ’20, Tănase ’56 (penalty) / Cordea ’26, Rusescu ’36.

Florin Tănase a fost criticat pentru modul în care a executat lovitura de pedeapsă din care FCSB a egalat. Golgheternul Ligii 1, cu 23 de goluri, a ratat iniţial, dar portarul Ureche a părăsit cu ambele picioare linia porţii şi faza s-a repetat. Tănase a marcat din a doua execuţie, dar Cornel Dinu l-a atenţionat.

"Nu se poate pune piciorul peste minge, dacă ai făcut şcoala de fotbal la zi. Înapoi la grădiniţa fobalului cu băiatul", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.  

"Procurorul" a continuat: "Important e să vorbească mai puţin şi să încerce să joace. În momentul în care se apucă să şi vorbească şi vedem şi cum joacă, devine dezastru", a mai spus fostul antrenor dinamovist. 

VIDEO Penalty-ul executat de Florin Tănase, în rezumatul meciului FCSB - Academica Clinceni 2-2

Florin Tănase, replică pentru cei care au susţinut prietenia dintre FCSB şi Academica Clinceni

"Din păcate, nu am făcut un joc tocmai bun astăzi, deşi am deschis scorul. A doua repriză am egalat destul de repede şi ne-am retras, nici nu ştiu, când trebuia să atacăm, să ne creem mai multe ocazii de gol. Am avut pe sfârşit câteva ocazii, după părerea mea aia cu capul e gol sută la sută.

Mai avem trei meciuri, trebuie să le câştigăm şi la sfârşit vom fi campioni. Să îi vedem pe domnii care vorbeau pe la televizor că e echipa noastră Clinceni, la fel şi Sepsi a CFR-ului. Numai prostii se vorbesc la noi. Treceam pe primul loc, iar CFR avea deplasare grea la Craiova",  a spus Florin Tănase la finalul meciului, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbflorin tanasefcsb academica clinceni 2-2 

viewscnt
Articole similare