Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Rapid care l-a dat pe spate pe Viorel Moldovan: ”A făcut de toate! E cel mai bun” | EXCLUSIV

Jucătorul de la Rapid care l-a dat pe spate pe Viorel Moldovan: ”A făcut de toate! E cel mai bun” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

CFR Cluj a remizat cu Rapid, scor 2-2, în Gruia.

Jucătorul de la Rapid care l-a dat pe spate pe Viorel Moldovan: ”A făcut de toate! E cel mai bun” | EXCLUSIV 

CFR Cluj nu a început prea grozav play-off-ul. Campioana ultimelor cinci ediţii de campionat a condus-o de două ori pe Rapid, dar a plecat cu un singur punct, derby-ul CFR-iştilor încheidu-se cu o remiză spectaculoasă, 2-2.

Golurile au fost marcate de Janga (4) şi Boateng (23) pentru CFR, în timp ce Kait (11) şi Onea (55) au înscris pentru Rapid.

În opinia lui Viorel Moldovan, Răzvan Onea a fost cel mai bun jucător de la Rapid. 

  • Titular incontestabil pe banda dreaptă a echipei din Giuleşti, Onea a fost jucătorul meciului dintre CFR Cluj şi Rapid, cu un gol şi un assist.

”Onea a fost cel mai bun din punctul meu de vedere de pe teren, a susţinut atacul, a venit cu centrări bune, a finalizat. A dat şi gol. A mai venit cu centrări şi pentru Ioniţă şi pentru Costache. A făcut de toate! Deci... mi-a plăcut mult Rapidul, poate să ofere fotbal, a fost preocupat de fotbal. Şi-au creat multe ocazii”, a declarat Viorel Moldovan după CFR - Rapid. 

Ce a declarat Răzvan Onea după meci:

“A fost un meci greu. Îmi pare rău că nu am reuşit să îl câştigăm. Am avut ocazii foarte mari, dar nu am reuşit să marcăm. Cred că, per total, am dominat meciul şi este un punct muncit, de care ne bucurăm pentru că aici este un teren foarte greu şi foarte puţine echipe obţin puncte aici.

Cred că nu am început meciul bine, dar mă bucur că am revenit foarte repede şi că am reuşit să egalăm. Ţine de tăria noastră de caracter să revenim pentru că trebuie să muncim, chiar dacă suntem conduşi nu este sfârşitul lumii şi cred că asta am arătat şi pe teren.

Încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi să ofer cât mai multe pase colegilor mei. Astăzi am reuşit şi sunt foarte bucuros pentru Käit, pentru mine, pentru întreaga echipă.

A fost tensiune, dar, din păcate, am ratat o ocazie importantă şi nu am reuşit să marcăm, iar meciul s-a incheiat la egalitate. Este un punct important, ne ţine aproape de celelalte contracandidate”, a declarat fundaşul dreapta, aflat la primul gol pentru Rapid”, a declarat fundaşul. 

Afla mai multe despre: rapidviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare