You are here:

Jucătorul de la Rapid, OUT în 2024! Vestea primită de Marius Şumudică

Jucătorul de la Rapid, OUT în 2024! Vestea primită de Marius Şumudică

Rapid

Comentarii

Paul Iacob (28 de ani), cel care în sezonul trecut a fost titular cert pentru Rapid, s-a operat şi are nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

Paul Iacob s-a operat. Când revine pe gazon

După ce s-a confruntat timp de mai multe zile cu dureri la spate, Iacob a fost supus intervenţiei chirurgicale, după cum a anunţat gruparea de lângă Podul Grant.

Paul Iacob a fost nevoit să se opereze de hernie de disc. Cum are nevoie de recuperare îndelungată, fundaşul va reveni pe teren abia anul viitor! 

”Mă simt foarte bine, am două săptămâni de la operaţie, acum pot să merg mai mult timp, am profitat de meciul cu Voluntari să vin să văd băieţii. Sunt în proces de vindecare, în momentul asta am început să merg mai bine, nu mai am atât de multe probleme cu piciorul, pentru că mi-a afectat şi piciorul la un moment dat, încerc să o iau pas cu pas.

Îmi doresc să revin cât mai curând, aş putea să dau un pronostic foarte bun, ar fi 2 luni jumate, dar unul real, pronosticul dat de doctori, este de 3 luni jumate. Cred că realistic, dacă aş reuşi să fac cantonamentul din iarnă cu echipa, cred că m-ar ajuta. Trebuie să aştept să se vindece coloana.

Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă, dar cu moralul stau bine, pentru că ştiu că nu aveam altă soluţie. Dacă nu mă operam acum, m-ar fi afectat toată viaţă”, a spus Paul Iacob, într-un interviu pentru pagina de Facebook a Rapidului.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Iacob, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: paul iacobrapidaccidentare 

viewscnt
Articole similare