You are here:

Jucătorul de la Rapid tras pe linie moartă de Şumudică: ”Este foarte greu să mai joace la mine! Îmi pare rău pentru el”

Jucătorul de la Rapid tras pe linie moartă de Şumudică: ”Este foarte greu să mai joace la mine! Îmi pare rău pentru el”

Rapid

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a 14-a din Superligă.

Veste proastă pentru Rareş Pop. Anunţul lui Şumudică: ”Îmi rău pentru el”

FCSB a dominat prima repriză a meciului cu Rapid, dar giuleştenii au avut cea mai mare ocazie de gol. N'Jie şi Boupendza au ratat în aceeaşi fază, din minutul 16, după o excelentă pasă a lui Petrila. FCSB a replicat la faza imediat următoare prin şutul lui Alexandru Băluţă. În minutul 30 Octavian Popescu a pasat pentru Olaru, acesta a şutat din careu, dar Siegrist şi-a salvat echipa, respingând balonul. Siegrist a intervenit din nou în minutul 45+1, scoţând de sub bară şutul lui Octavian Popescu.

Şut a deviat cu călcâiul la un corner, în minutul 51, fiind aproape de gol. Iar imediat arbitrul Istvan Kovacs a oprit meciul pentru o petardă aruncată pe teren, discutând cu căpitanii celor două echipe, Olaru şi Onea. Minutul 57 a adus o altă scurtă întrerupere din cauza unor petarde, Kovacs discutând din nou cu oficiali ai celor două echipe.

Rapid a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 76, la şutul lui Emmers, iar Daniel Popa a trimis în plasa laterală, singur cu portarul  rapidist, în minutul 82. S-a încheiat 0-0, FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Marius Şumudică, antrenorul echipei Rapid, a vorbit despre situaţia lui Rareş Pop, care ieri nu a prins minute în derby. 

"Este foarte greu să mai joace la mine, îmi pare rău pentru el. Chiar mă uitam la banca mea de rezerve şi îmi e şi ruşine că nici nu ştiu ce să le mai zic, că va fi greu să mai joace.

Este un jucător care îşi doreşte foarte mult, însă este foarte greu să joace pentru că am nevoie de puncte.

El trebuie să continue să se antreneze şi cu siguranţă îi va veni rândul. Toţi trebuie să fie pregătiţi oricând", a spus Marius Şumudică, după FCSB - Rapid 0-0.

Rareş Pop, transferat de la UTA pe 600.000 de euro, a fost rezervă neutilizată în derby, la fel ca în meciul cu Farul, scor 5-0, de etapa trecută.

Afla mai multe despre: marius şumudicărareş poprapid 

viewscnt
Articole similare