Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Sepsi care a reuşit să îl impresioneze pe Florin Răducioiu: ”Îmi aduce aminte de Mertens, e jucător de echipă naţională!” EXCLUSIV

Jucătorul de la Sepsi care a reuşit să îl impresioneze pe Florin Răducioiu: ”Îmi aduce aminte de Mertens, e jucător de echipă naţională!” EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Florin Răducioiu a evidenţiat un fotbalist din actualul lot al lui Cristiano Bergodi.

Sepsi este cea mai în formă echipă a momentului din România. Băieţii lui Bergodi au format un grup puternic. Sezonul trecut au cucerit Cupa României, iar în debutul stagiunii actuale i-au ”furat” CFR-ului Supercupa.

De asemenea, Sepsi s-a descurcat excelent în primele două etape din Superligă şi este aproape calificată în următorul tur preliminar din UEFA Conference League. Expertul Orangesport, Florin Răducioiu, a analizat echipa lui Sepsi. 

Fostul internaţional a fost impresionat de un jucător din echipa lui Cristiano Bergodi şi chiar l-a asemănat cu internaţionalul belgian Mertens. Este vorba despre Marius Ştefănescu, om de bază la Sepsi. 

”Îmi aduce aminte de Mertens, e jucător de echipă naţională!”

”Sepsi e o echipă interesată, a câştigat în foarte scurt timp două cupe. A profitat de o situaţie favorabilă. E o echipă cu un antrenor foarte bun, o echipă foarte solidă.

Trebuie să fie foarte atente marile echipe. De ce nu? Sunt exemple în care micile echipe au devenit campioane. Au un stadion, au o emulaţie foarte importantă acolo. E adevărat, n-au foarte mulţi suporteri, dar nu e simplu acolo. Nu le dai gol uşor şi sunt foarte periculoşi la fazele fixe.

Sunt jucători interesanţi ca Matei, care joacă foarte bine. Acest Ştefănescu, l-aş numi Mertens în miniatură, îmi aduce aminte de Mertens, e jucător de echipă naţională. Deci mare atenţie! Sepsi e o echipă foarte periculoasă”, a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: sepsi-răducioiu-ştefănescu 

viewscnt
Articole similare