Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la UTA Arad, discurs manifest după ce a fost sancţionat pe nedrept! ”Din păcate, la meci s-a prezentat un domn care trebuia să fie la mici, la bere, că tot e 1 mai!”

Jucătorul de la UTA Arad, discurs manifest după ce a fost sancţionat pe nedrept! ”Din păcate, la meci s-a prezentat un domn care trebuia să fie la mici, la bere, că tot e 1 mai!”

UTA

Comentarii

U Craiova 1948 a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii 1.

”Din păcate, la meci s-a prezentat un domn care trebuia să fie la mici, la bere, că tot e 1 mai!”

Meciul dintre FC U Craiova 1948 şi UTA Arad a avut parte de o fază controversată. În minutul 48, Dragoş Balauru a ieşit în afara careului pentru a încerca să îl oprească pe Juan Bauza. Pe filmări s-a văzut cum jucătorul Craiovei l-a călcat pe portarul arădenilor, dar arbitrul a decis să acorde fault pentru echipa lui Nicolo Napoli. 

În urma acestei faze, portarul Dragoş Balauru a fost sancţionat cu cartonaşul galben. Din lovitura liberă acordată, Baeten a centrat pentru Kovacic, care a trimis în poartă şi a deschis scorul dintr-o lovitură liberă care nu ar fi trebuit acordată. 

La finalul meciului, Dragoş Balauru a avut un discurs manifest şi l-a criticat pe Sorin Costreie.

”Noi am controlat jocul, am avut ocaziile mai mari şi trebuia să câştigăm. Din păcate, la meci s-a prezentat un domn care trebuia să fie la mici, la bere, că tot e 1 mai. Trebuia cartonaş roşu pentru Bauza, vine direct să mă calce pe tendon, nici nu se uită la minge! Se vorbeşte că Mediaşul şi Clinceniul strică campionatul, dar haideţi să ne uităm şi în alte părţi, unde e marea problemă. E viciere de rezultat”, a spus Dragoş Balauru.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. Sepsi – 36, 3. FC Botoşani – 35, 4. U Craiova 1948 – 31, 5. UTA Arad - 29, 6.  CS Mioveni - 28,  7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 19, 9. Academica Clinceni – 5, 10. Gaz Metan Mediaş – -37.

Afla mai multe despre: uta-craiova-balaur 

viewscnt
Articole similare