Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la UTA s-a revoltat în direct! ”Nu este corect, se întâmplă de ani de zile!”

Jucătorul de la UTA s-a revoltat în direct! ”Nu este corect, se întâmplă de ani de zile!”

UTA

Comentarii

FC Botoşani a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe UTA Arad, în primul meci al etapei a doua a play-out-ului Ligii 1. Gazdele au obţinut a doua victorie la rând în play-out.

Academica Clinceni şi Gaz Metan au grave probleme financiare şi vor primi pentru sezonul viitor licenţa pentru Liga 1, astfel că cele două echipe vor evolua în Liga 2. La finalul meciului, Alexandru Benga a criticat lipsa de măsuri luate de conducătorii din fotbalul românesc. 

”Pe hârtie, suntem mari favoriţi cu Gaz Metan, dar este o provocare acest meci, mai ales din punct de vedere mental. Cred că o să fie cel mai greu meci din play-out, pentru că, în subconştientul nostru, se aşază o anumită stare de relaxare. Trebuie să fim atenţi.

În primul rând, nu este drept pentru că colegii noştri nu-şi primesc salariile. Nu este corect, se întâmplă de ani de zile, de 8-9 ani. Toată lumea vorbeşte, dar nu se ia nicio decizie clară. Nu se vrea! Dacă s-ar vrea, în toţi aceşti ani s-ar fi găsit o soluţie, fără doar şi poate.

Eu am fost în aceeaşi situaţie, n-am primit salariul opt sau nouă luni, la Petrolul. Echipa a intrat în faliment şi am pierdut toţi banii, munciţi de mine. Marea problemă este că nu se iau decizii, să se reglementeze acest lucru. N-ar mai fi probleme”, a spus Alexandru Benga.

Afla mai multe despre: uta-benga-botoşani 

viewscnt
Articole similare