adplus-dvertising
You are here:

Jucătorul despre care Nae Constatin a avut doar cuvinte de laudă după partida Petrolului din Cupa României: ”Fotbalul românesc are nevoie de un fotbalist de nivelul lui!”

Jucătorul despre care Nae Constatin a avut doar cuvinte de laudă după partida Petrolului din Cupa României: ”Fotbalul românesc are nevoie de un fotbalist de nivelul lui!”

Cupa României

Comentarii

Petrolul Ploieşti a reuşit să se califice mai departe în Cupa României, după ce a câştigat în faţa celor de la CSC 1599 Şelimbăr, scor 4-0.

La finalul meciului, Nae Constatin a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Constantin Budescu. Antrenorul spune că fotbalul românesc are nevoie de jucători precum cei ca fostul jucător de la FCSB. 

Chiar dacă a câştigat la diferenţă de 4 goluri, pe Nae Constatin l-au dezamăgit mai multe aspecte legate de jocul băieţilor lui. 

”Fotbalul românesc are nevoie de un fotbalist de nivelul lui!”

”Când câştigăm, toată echipa e de remarcat. Doar că pentru prima repriză trebuie să avem o discuţie serioasă mâine. Nu e normal să ne prezentăm cum ne-am prezentat, asta e dezamăgirea mea pentru seara asta.

Petrolul are nevoie de Budescu şi cred că şi fotbalul românesc are nevoie de un fotbalist de nivelul lui Budescu. Cred că ne va ajuta mult prin prisma jocului ofensiv. Îmi doresc să revină cât mai repede, dar trebuie să avem puţină răbdare cu el.

Pentru noi, niciun meci nu e uşor în momentul ăsta. Urmează un meci cu echipa campioană în ultimii cinci ani, cu unul dintre cei mai titraţi antrenori din Liga 1. Au jucători internaţionali din mai multe ţări. Nu va fi un meci uşor pentru noi, dar vom încerca să obţinem un rezultat bun”, a spus Nae Constantin, după meci.

viewscnt
Articole similare