Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul din Liga 1 care l-a fermecat pe Gică Hagi! ”Este cel mai tânăr şi cel mai complet mijlocaş din România!”

Jucătorul din Liga 1 care l-a fermecat pe Gică Hagi! ”Este cel mai tânăr şi cel mai complet mijlocaş din România!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa va juca contra CFR, sâmbătă, de la 20:30, iar partida va putea fi urmărită în format video-text, pe telekomsport.ro.

Gică Hagi recunoaşte că partida va fi extrem de grea, dar consideră că echipa lui este capabilă să facă faţă. În tur, echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-0, dar Farul a avut o posesie zdrobitoare şi a dominat meciul. 

”Întâlnim un adversar puternic, experimentat, pragmatic. Şi antrenorul şi jucătorii. E clar că au mai multă experienţă decât noi. Ştiu că am făcut meci foarte bun cu ei, anul trecut, chiar dacă am pierdut.

Poate cel mai bun meci din campionat. Din păcate, am ratat foarte mult. Nu am marcat. A zis-o şi Dan. A recunoscut. Sperăm ca şi de această dată să repetăm evoluţia, poate mai inspiraţi, mai norocoşi. Să marcăm. Ştim că trebuie să ne apărăm foarte bine. Nu avem voie să greşim. 

Lipseşte Iancu, care s-a accidentat. Nu ştiu când îl mai putem vedea. Bine că vin această pauză. Nu pot să zic că grav, dar două săptămâni sigur nu. Damian Dussaut este suspendat, iar restul jucătorilor sunt bine”, a declarat Gică Hagi.

Gică Hagi are un nou jucător favorit în Liga 1. Este vorba despre mijlocaşul Eduard Radaslavescu, jucător care nu a împlinit încă 18 ani. Fotbalistul a avut evoluţii bune în ultima perioadă, a debutat în Liga 1 şi a fost titularizat la echipele de juniori ale României. 

”Este cel mai tânăr şi cel mai complet mijlocaş din România!”

”Avem şi jucători cu experienţă, şi tineri. Cred că în acest an ne-am respectat obiectivul pe care l-am avut - acela de promova patru tineri. Dar nu doar i-am promovat, trei dintre ei sunt titulari incontestabili. S-au impus Pitu, Grameni şi Radaslavescu.

Radaslavescu este cel mai tânăr şi cel mai complet mijlocaş din Liga 1. A confirmat atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională. Suntem mândri că avem un jucător, şi am propus un jucător important, care cred eu că va avea o carieră lungă şi frumoasă. Luptă cu Ciobanu ca să fie titular. Ciobanu, care la ultimul Campionat European de Tineret a fost cel mai bun mijlocaş”, a completat ”Regele”.

Afla mai multe despre: hagi-farul-cfr 

viewscnt
Articole similare