Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul din Liga I care a avut ofertă concretă de la FCSB şi nu a ştiut: ”Nici impresarul nu a vrut să-mi zică”

Jucătorul din Liga I care a avut ofertă concretă de la FCSB şi nu a ştiut: ”Nici impresarul nu a vrut să-mi zică”

Superliga

Comentarii

UTA Arad a câştigat partida cu FC Voluntari, scor 2-0, în etapa cu numărul 6 din Liga I.

David Miculescu (20 de ani) a marcat primul gol al partidei, în minutul 74, din pasa lui Passaglia.

Tânărul jucător a reuşit să devieze o minge cu capul, iar balonul a intrat în poartă.

„A fost un meci greu, ştiam ce ne aşteaptă. Îi felicit pe cei de la Voluntari pentru că s-au închis foarte bine, dar nici noi nu am jucat un fotbal foarte bun în prima repriză. După pauză, am fost peste ei, am dat gol, au ieşit şi ei la joc şi a venit şi al doilea gol. Ne mult bucurăm pentru aceste trei puncte şi că ne-am făcut suporterii fericiţi. Mister decide schimbările, nu cred că dânsul a vrut să ţină de rezultat. A băgat un alt mijlocaş ofensiv în locul meu şi a ieşit şi golul doi”, a spus „decarul” UTA-ei la finalul partidei.

A avut ofertă de la FCSB

De Miculescu s-a interesat şi Gigi Becali. Patronul şi managerul MM Stoica şi-au exprimat simpatia pentru tânărul jucător.

Becali, conform Pro Sport, le-ar fi oferit 600 mii de euro, plus un procent de 25% dintr-un eventual transfer în viitor. 

Miculescu a declarat că nu ştie nimic despre oferta respectivă.

„Nu ştiam nimic, poate nici impresarul nu a vrut să-mi zică, eu rămân să-mi fac treaba şi pe mai departe la UTA. Dacă vreau să plec la FCSB? Nu ştiu ce să zic. Dacă vine oferta, o să iau o decizie împreună cu familia şi vom vedea”, au fost cuvintele lui Miculescu.

Ce a spus Balint despre Miculescu:

„Ştiam că David va marca astăzi, a început campionatul bine, a avut multe ocazii, l-am văzut foarte bine la antrenamente în ultimele zile. A venit o oferă pentru Miculescu şi a fost refuzată deja. Acum cîteva zile s-a întâmplat asta, nu pot să spun de unde. Important este că noi suntem în aceeaşi formulă, deci e clar că nu am luat în calcul oferta. Ne bazăm pe el, e jucător important şi nu doar pentru vârsta sa. Are valoare, ne dorim să crească alături de noi. Eu cred că el mai are multe de spus la UTA. Eu am avut informaţia de la club şi anume că Miculescu rămâne”, a punctat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” la finele disputei cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: uta araddavid miculescufcsb 

viewscnt
Articole similare