You are here:

Jucătorul din Superligă care l-a dezamăgit pe Panduru: ”Ghepardul care stă mai mult în cuşcă. Ceva nu e în regulă!”

Jucătorul din Superligă care l-a dezamăgit pe Panduru: ”Ghepardul care stă mai mult în cuşcă. Ceva nu e în regulă!”

Universitatea Craiova

Comentarii

Ştefan Vlădoiu (25 de ani), de la Universitatea Craiova, l-a dezamăgit pe Basarab Panduru.

Panduru, dezamăgit de prestaţia unui fotbalist de la Universitatea Craiova: ”Păcat! Ceva nu e în regulă!”

În trecut, Basarab Panduru, fost fotbalist la Steaua Bucureşti, i-a făcut o caracterizare inedită lui Ştefan Vlădoiu, fundaşul dreapta în vârstă de 22 de ani al Universităţii Craiova, pe care l-a poreclit „Ghepardul”.

Panduru s-a arătat impresionat de viteza pe care o are Ştefan Vlădoiu pe terenul de fotbal şi l-a comparat cu nimeni altul decât atletul Usain Bolt. În prezent, în schimb, Panduru pare că şi-a schimbat părerea despre Vlădoiu, dezamăgit fiind de prestaţia fundaşului din ultima perioadă.

  • 133 de meciuri, 1 gol şi 12 pase decisive sunt cifrele lui Ştefan Vlădoiu în tricoul echipei din Oltenia. 

”Vlădoiu, ghepardul, stă mai mult în cuşcă decât să alerge şi e păcat pentru că are o viteză excepţională, nu ştiu de ce nu reuşeşte să facă nimic. E pe o poziţie pe care totuşi avem, nu avem, ai putea să concurezi să te baţi la naţională. Joci de 7-8 ani şi ceva nu e în regula dacă nu creşti absolut deloc!”, a declarat Panduru la Prima Sport. 

Basarab Panduru l-a poreclit „Ghepardul” pe Ştefan Vlădoiu de la Universitatea Craiova

„Deci îl ai pe partea dreaptă pe «Ghepardul», pe Vlădoiu. Care aleargă, potrivit datelor, cu o viteză de 36-37 de km la oră. Adică pe anumite porţiuni, pe suta de metri îl bate şi pe Usain Bolt.

Măi, dacă e aşa de adevărat, un jucător tânăr, cu viteza asta, îl ţii pe «Ghepard» numai în cuşcă de câteva meciuri şi îi dai drumul numai prin minutul 70 şi, când îl bagi, îl bagiu extremă dreapta”, a spus Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: ştefan vlădoiuuniversitatea craiovabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare