Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul în jurul căruia România trebuie să îşi construiască echipa! Rădoi a dat răspunsul fără să se gândească. Mesaj direct către viitorul selecţioner

Jucătorul în jurul căruia România trebuie să îşi construiască echipa! Rădoi a dat răspunsul fără să se gândească. Mesaj direct către viitorul selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale. La conferinţa de presă, el a transmis un mesaj pentru viitorul selecţioner şi a afirmat că Vlad Chiricheş este jucătorul în jurul căruia echipa naţională ar trebui să se construiască.

”Totul trebuie să se construiască la echipa naţională în jurul lui!”

”Chiricheş, Chiricheş. Ştiu că o să fiu acuzat de nu ştiu ce lucruri. El e jucătorul care, din punctul meu de vedere, trebuie să continue la echipa naţională, iar totul trebuie să se construiască la echipa naţională în jurul lui. Atât ca sportiv, cât şi ca om”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă. 

Vlad Chiricheş a debutat pentru echipa naţională pe 10 august, 2011, iar în total a adunat 69 de selecţii în tricoul României. 

Ratarea barajului înseamnă şi că România nu se califică pentru a 6-a oară consecutiv la un Campionat Mondial, după ediţiile Coreea de Sud/Japonia 2002, Germania 2006, Africa de Sud 2010, Brazilia 2014, Rusia 2018, urmând absenţa din Qatar 2022.

 

Afla mai multe despre: rădoi-românia-chiricheş 

viewscnt
Articole similare