You are here:

Jucătorul la care Becali ar fi vrut să renunţe a fost BLOCAT de MM la FCSB: "Pleca dacă nu intervenea el!"

Jucătorul la care Becali ar fi vrut să renunţe a fost BLOCAT de MM la FCSB: "Pleca dacă nu intervenea el!"

Superliga

Comentarii

Fostul atacant Bogdan Apostu, devenit între timp agent de jucători, a dezvăluit că Mihai Pintilii au fost la un pas să se despartă din nou de FCSB, fiind ofertat din zona Arabă.

Gigi Becali ar fi fost de acord să se despartă de închizător, însă mutarea a fost blocată de intervenţia lui Mihai Stoica, spune Apostu.

Recent, Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali i-a prelungit contractul lui Mihai Pintilii şi că noua înţelegere e scadentă în vara lui 2020.

"Pintilii înseamnă 50% din jocul lui FCSB. S-a văzut pe finalul sezonului trecut, în meciurile ofensive şi în meciul cu Astra. Budescu însemna şi el foarte mult. E o pierdere pentru FCSB. Pintilii a jucat peste tot. S-a integrat oriunde. Şi la arabi, şi în Israel. A fost singurul căpitan străin din istoria lui Hapoel.

A fost providenţial pentru orice echipă. El este providenţial şi pentru echipa naţională. Îţi dă siguranţă în teren. Din păcate, din spate nu mai vine nimeni ca el. A avut ofertă de la arabi, dar MM s-a opus plecării. Gigi l-ar fi lăsat să plece. Dacă nu era MM Stoica, acum nu mai era la FCSB. A fost o decizie foarte bună"
, a spus Apostu, la ProSport LIVE.

În vârstă de 33 de ani, Pintilii a jucat pentru FCSB între 2012 şi 2014, după care s-a transferat la Al Hilal, unde nu a stat însă prea mult. A revenit în ţară, la Pandurii pentru câteva luni, după care a avut o nouă experienţă extrenă, în Israel, la Hapoel Tel Aviv.

Din 2016 joacă din nou la FCSB şi e considerat unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicagigi becaliapostu 

viewscnt
Articole similare