Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care Alexandru Bourceanu îl solicită la echipa naţională: ”E cel mai bun pe care îl avem în acest moment!”

Jucătorul pe care Alexandru Bourceanu îl solicită la echipa naţională: ”E cel mai bun pe care îl avem în acest moment!”
Comentarii

Alexandru Bourceanu consideră că nu ar fi nicio surpriză dacă Florin Niţă va fi chemat la echipa naţională.

Aventura lui Florin Niţă la Sparta Praga, unde FCSB l-a vândut, s-a terminat. Portarul a plecat de la Sparta şi a bătut palma cu altă echipă din Cehia: FK Pardubice, unde se va lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Pardubice ocupă ultimul loc din prima ligă a Cehiei. Sparta Praga nu l-a luat în cantonamentul de iarnă pe Florin Niţă, decizie care l-a determinat să plece de la echipă.

Chiar dacă în ultima vreme nu a mai evoluat, Alexandru Bourceanu consideră că nu ar fi nicio surpriză ca portarul să fie chemat la echipa naţională, deoarece este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. 

”E cel mai bun pe care îl avem în acest moment!”

”Sigur că e o soluţie pentru echipa naţională. Cât timp a apărat, a făcut-o excelent. E un băiat foarte bun pentru grup, e un profesionist sută la sută şi cei tineri pot învăţa multe de la el.

Din punctul de vedere al performanţei, nimeni nu-i poate reproşa nimic lui Florin Niţă şi probabil că dacă va fi convocat, e cel mai bun portar pe care-l avem în acest moment”, a spus Alex Bourceanu, la Ora Exactă în Sport.

Sparta Praga l-a cumpărat pe Florin Niţă de la FCSB la începutul lui 2018, în schimbul a două milioane de euro. Înainte de Sparta Praga, Florin Niţă a mai evoluat doar la Concordia Chiajna (2007-2013) şi FCSB (2013-2018).

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Florin Niţă în prezent, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: românia-niţă-alexandru bourceanu 

viewscnt
Articole similare