Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul preferat al lui Bogdan Cosmescu: „Zici că e hopa-mitică, sare peste ei, nu se sperie de nimic!” | EXCLUSIV

Jucătorul preferat al lui Bogdan Cosmescu: „Zici că e hopa-mitică, sare peste ei, nu se sperie de nimic!” | EXCLUSIV

Rugby

Comentarii

Bogdan Cosmescu a fost invitatul lui Dan Udrea în emisiunea „Întrebaţi şi voi” de pe canalul nostru de YouTube.

Bogdan Cosmescu a numit jucătorul preferat: „Îmi place mult de tot!”

Comentatorul Orange Sport a spus în repetate rânduri că sportul său preferat este rugby-ul, motiv pentru care a fost întrebat de urmăritorii canalului nostru despre jucătorul său preferat din acest sport.

Bogdan Cosmescu a răspuns fără să ezite la întrebare, numindu-l pe Faf de Klerk, campion mondial alături de Africa de Sud şi unul dintre cei mai importanţi jucători ai momentului în rugby-ul mondial.

„(n.r. Care este jucătorul preferat din rugby) Îmi place mult de tot Faf de Klerk, de la Africa de Sud. El este foarte mic de înălţime, dar sare peste ei, zici că e un fel de hopa-mitică, nu se sperie de nimic.

El are 1.70 şi vin balaurii ăia de 2 metri, dar el nu se dă la o parte, chiar îmi place de el”, a spus Bogdan Cosmescu.

Meciul care l-a scos din sărite pe Bogdan Cosmescu: „Chiar m-a traumatizat!" | EXCLUSIV

Carismaticul comentator a abordat un subiect interesant. Întrebat fiind despre cel mai emoţionant meci comentat în întreaga carieră, Bogdan Cosmescu a numit duelul dintre Steaua şi Middlesbrough, atunci când bucureştenii au fost învinşi dramatic în semifinalele Cupei Uefa în 2006.

Deşi aveau 3-0 la un moment dat per total, steliştii au fost întorşi incredibil de englezi, ratând astfel calificarea în ultimul act al competiţiei europene, meciul fiind unul „traumatizant” pentru Bogdan Cosmescu.

„(n.r. Care este cel mai emoţionant eveniment sportiv comentat?) Nu poate fi nimic mai presus de meciul acela al Stelei de la Middlesbrough, în sens negativ, desigur.

Eu nu sunt un om uşor de traumatizat, dar meciul ăla chiar m-a traumatizat. Mi s-a părut ireal, se vedea deja finala, nu aveai cum să te gândeşti la altceva. Aveai 3-0 pe ansamblul celor două manşe şi totuşi să pierzi cumva..”, a spus Bogdan Cosmescu în cadrul emisiunii de pe YouTube „Întrebaţi şi voi”.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescurugbyfaf de klerk 

viewscnt
Articole similare