Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul revelaţie de la Hermannstadt, mesaj clar după ce echipa a fost depunctată de FRF: ”Noi ne-am făcut treaba pe teren!”

Jucătorul revelaţie de la Hermannstadt, mesaj clar după ce echipa a fost depunctată de FRF: ”Noi ne-am făcut treaba pe teren!”

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt are grave probleme financiare, chiar dacă a avut evoluţii bune în acest sezon. Mai mult decât atât, echipa a fost depunctată.

Hermannstadt a încheiat anul pe loc de play-off, fiind pe 6, cu 33 puncte. Echipa din Sibiu a fost una dintre revelaţiile acestui sezon.

Totuşi, clubul din Sibiu a fost depunctat cu 9 puncte din cauza problemelor financiare pe care le-a avut în acest sezon. Decizia a devenit oficială şi a fost confirmată în clasamentul federaţiei. 

După ce a pierdut cele 9 puncte, FC Hermannstadt a trecut pe locul nouă în clasament, cu 21 de puncte. Sepsi va profita, pentru moment, de problemele sibienilor şi va urca pe loc de play-off.

Daniel Paraschiv, unul dintre cei mai buni oameni de la Sibiu, a oferit mai multe declaraţii după depunctarea echipei. El spune că este mândru de ce au realizat colegii lui. 

”Noi ne-am făcut treaba pe teren!”

”Am văzut.. este, într-adevăr, o veste tristă pentru noi. Totuşi, eu rămân la fel de mândru de colectivul nostru, deoarece noi ne-am făcut treaba pe teren. Clar că nu este o veste extraordinară chiar înainte de sărbători.

A fost, însă, un an excelent iar, în această perioadă, cred că atât eu, cât şi colegii mei ne axăm mai mult pe timpul nostru liber şi pe familie. Ar fi nedrept din punct de vedere sportiv dacă aceste puncte s-ar dovedi decisive în lupta pentru play-off.

Dacă va fi, însă, o decizie finală, nu prea vom avea ce să facem şi probabil va trebui s-o acceptăm”, a spus Daniel Paraschiv, conform Playsport.

Afla mai multe despre: hermannstadt-frf-daniel paraschiv 

viewscnt
Articole similare