Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul român care este aproape de a prinde prima echipă a Benficăi. ”Joacă la U19 şi U17 şi probabil va juca anul viitor şi la echipa mare!”

Jucătorul român care este aproape de a prinde prima echipă a Benficăi. ”Joacă la U19 şi U17 şi probabil va juca anul viitor şi la echipa mare!”

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali are mari speranţe cu un fotbalist român care este legitimat la Benfica.

Mario Tudose a fost vândut la Benfica în luna august a anului trecut, de către FC Argeş, pentru 200.000 de euro, plus 20 la sută dintr-un eventual transfer. Impresarul Giovanni Becali a vorbit despre situaţia fundaşului care evoluează la naţionala U17 şi a precizat că se aşteaptă ca fotbalistul să evolueze la prima echipa a portughezilor în sezonul trecut. 

”Joacă la U19 şi U17 şi probabil va juca anul viitor şi la echipa mare!”

”Cea mai bună vârstă pentru a pleca (n.r - din România) este între 18 şi 20 de ani, să facă pasul la o echipă trambulină, gen Atalanta, Porto, echipe care îl pot educa şi vinde pe bani mulţi. Un tânăr până în 20 de ani poate pleca la o echipă de acest gen dacă îşi păstrează nişte procente de 10-15%. Aceste echipe pot vinde pe 60-70 sau chiar 100 de milioane. Acolo îşi formează o altă idee despre fotbalul profesionist.

Avem un copil la Benfica Lisabona (n.r - Mario Tudose), care a plecat acum un an şi ceva. E crescut în academia lor, o bijuterie de academie, are 2.000 de euro pe lună. Spălat, călcat, mâncat, totul la dispoziţie. Joacă la U19 şi U17 şi probabil va juca anul viitor şi la echipa mare.

Puţini din aceşti copii care pleacă la 16 ani... trecutul ne-a demostrat asta. Sperăm că Tudose de la Benfica să fie o excepţie”, a spus Ioan Becali, la Sport Total FM.

Născut în ianuarie 2005, Mario Tudose este component al echipei naţionale a României U17 şi este evaluat la suma de 25 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Ştiu că Benfica este un club uriaş, a fost prima mea opţiune. Sunt foarte fericit să fiu aici şi sper ca într-o zi să joc în Liga Campionilor. Sunt mândru că pot juca pentru Benfica, iar acum sper că totul va merge din ce în ce mai bine" , a spus Mario Tudose pentru site-ul oficial al clubului lusitan.

Afla mai multe despre: benfica-portugalia-giovanni becali 

viewscnt
Articole similare