Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul român care vrea să joace în naţionala Ungariei: „Îmi iau cetăţenia maghiară, a întrebat selecţionerul lor de mine”

Jucătorul român care vrea să joace în naţionala Ungariei: „Îmi iau cetăţenia maghiară, a întrebat selecţionerul lor de mine”

Echipa națională

Comentarii

Claudiu Bumba (27 de ani) evoluează de doi ani în Ungaria şi recunoaşte că se simte foarte bine.

Mijlocaşul ofensiv joacă la Kisvarda, de doi ani. S-a acomodat foarte bine în Ungaria şi nu exclude posibilitatea de-aşi lua cetăţenia maghiară pentru a evolua în naţionala Ungariei!

Supărarea lui Bumba a pornit de la faptul că nu a primit mai multe şanse la naţionala României. Jucătoare are doar 3 meciuri amical la echipa naţională de seniori a României, unde a debutat în 2012.

Bumba a dezvăluit că selecţionerul Ungariei, Marco Rossi, a întrebat de el.

„După ce am plecat în Israel am mai fost chemat de 3-4 ori, dar nu am avut şansa să joc. Am stat doar pe bancă. Poate dacă aveam şansa 5-10 minute să demonstrez ceva, poate să ţi se schimbe destinul, să pleci altundeva, să te vadă cineva. Nu a fost să fie. 

Ei mai au jucători naturalizaţi, sunt deschişi la chestia asta”

Nici acum nu e târziu, dacă vom continua pe aceeaşi pantă ascendentă şi vom fi între primele 3-4 echipe din Ungaria, voi juca şi voi da goluri, bănuiesc că vor fi ochii îndreptaţi şi spre mine. 

Dacă nu, asta e, poate o să-mi iau şi eu cetăţenie aici şi se vor uita ungurii la mine. Nu glumesc, antrenorul lor a fost la un meci şi a întrebat de mine, dacă am actele. Încă nu le am, dar îmi doresc să-mi iau cetăţenie. Selecţionerul italian a fost, da. Ei mai au jucători naturalizaţi, sunt deschişi la chestia asta. 

„Am o străbunică de acolo şi-mi va fi mai uşor să iau cetăţenia”

Am demarat procedurile pentru cetăţenie. Mi-e mult mai uşor, am o străbunică de acolo şi-mi va fi mai uşor să iau cetăţenia.

Îmi doresc să joc pentru România, dar dacă nu am nicio şansă şi voi fi chemat aici... Îmi doresc şi eu să joc pentru o calificare, poate penru un EURO. Sunt apreciat, ăsta e un lucru bun pentru mine. Dacă nu am nicio şansă să joc pentru naţionala din ţara în care m-am născut, asta e”, a spus Bumba, la GSP Live.

Veste rea pentru Mirel Rădoi înainte de meciurile naţionalei. Un fotbalist important riscă să rateze convocarea: "Acum am aflat şi eu şi sunt necăjit"

Afla mai multe despre: claudiu bumbanationala romanieinationala ungariei 

viewscnt
Articole similare