You are here:

”Jucătorul se crede mai mare decât antrenorul”. Scoţienii au răbufnit! Atac dur la adresa lui Ianis şi a lui Gică Hagi

”Jucătorul se crede mai mare decât antrenorul”. Scoţienii au răbufnit! Atac dur la adresa lui Ianis şi a lui Gică Hagi
Comentarii

Ianis Hagi a ajuns să evolueze pentru echipa a doua a celor de la Glasgow Rangers, în acest sezon.

Gică Hagi (59 de ani), managerul tehnic al Farului, a vorbit despre situaţia în care se află Ianis Hagi (25 de ani) la Rangers. 

În prezent, Ianis Hagi se antrenează cu echipa a doua a celor de la Rangers, după ce antrenorul Philippe Clement i-a transmis că nu se mai bazează pe serviciile sale. După ce întâmplate, Hagi a răbufnit şi lansat o serie de acuzaţii.

Ianis Hagi, făcut praf în presa din Scoţia! Nici Gică Hagi nu a scăpat 

Presa din Scoţia s-a săturat de subiectul Ianis Hagi şi a ”renunţat la diplomaţie”. L-au atacat dur pe Hagi, după ce şi-a apărat fiul.

  • Ianis Hagi a avut două variante, cea de a se antrena singur sau alături de echipa a doua a clubului din Glasgow. Internaţionalul român a evoluat deja în mai multe partide pentru formaţia secundă a scoţienilor.

”Între playmaker-ul lui Rangers Ianis Hagi şi antrenorul Philippe Clement s-a dezlănţuit un schimb dur de replici, după ce românul a ales să spună despre managerul lui Rangers că este mincinos. La asta se mai adaugă şi că tatăl său a făcut praf clubul pentru tratamentul oribil la care a fost supus fotbalistul, iar totul a devenit deloc plăcut.

Pe reţelele sociale, Hagi Jr a decis să spună că el nu a cerut niciodată să plece de la Rangers şi l-a contrazis direct pe Philippe Clement care a spus că fotbalistul român şi agentul său au cerut exact acest lucru.

Acesta este încă un incident de rebeliune pe Ibrox, în care un jucător se crede mai bun sau mai important decât clubul şi mai mare decât antrenorul.

Cititorii Ibrox Noise sunt conştienţi că fanii nu sunt nişte susţinători ai lui Clement, el a făcut o mulţime de greşeli şi s-a dovedit a fi încăpăţânat şi mai degrabă neplăcut în rolul de antrenor, dar el este antrenorul şi are ultimul cuvânt. Ce trebuie să facă Ianis, dacă primeşte altă şansă, e să se concentreze la fotbal, să muncească din greu la antrenamente şi să se asigure că sfătuitorii săi şi tatăl său îl lasă pe el să vorbească, pe teren, în loc să o facă ei.”, au scris scoţienii de la Ibrox Noise.

 

Afla mai multe despre: gică hagiianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare