Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jude Bellingham, amendat cu 40.000 de euro după ce a spus că la partida Borussia - Bayern a fost delegat un arbitru care a aranjat meciuri

Jude Bellingham, amendat cu 40.000 de euro după ce a spus că la partida Borussia - Bayern a fost delegat un arbitru care a aranjat meciuri

Bundesliga

Comentarii

Jude Bellingham a scăpat de suspendare, dar fost amendat cu 40.000 de euro de Comisia de Disciplină a federaţiei germane, după ce a spus că la partida Borussia Dortmund - Bayern Munchen a fost delegat Felix Zwayer, un arbitru care a aranjat meciuri înainte.

"Îl delegi la cel mai important meci din Germania pe un arbitru care a aranjat partide înainte. La ce te aştepţi? Din punctul meu de vedere nu a fost penalti. Puteţi analiza multe decizii de la meci", a spus jucătorul englez al Borussiei, în vârstă de 18 ani, sâmbătă după meci.

Fotbalistul a făcut referire în declaraţia sa la faptul că arbitrul Felix Zwayer a fost suspendat şase luni de federaţia germană în 2005, pentru implicarea într-un scandal de trucare a meciurilor.

Formaţia Bayern Munchen a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Borussia Dortmund, în etapa a XIV-a a campionatului Germaniei, într-un meci în care a revenit de la 0-1.

Golul victoriei bavarezilor a fost marcat de Lewandowski în minutul 77, dintr-un penalti controversat.

"Bellingham a reamintit de abaterea lui Zwayer imediat după fluierul final, în contextul istoric în care arbitrul fusese pedepsit de DFB cu câţiva ani în urmă", a precizat comisia.

Instanţa disciplinară a considerat declaraţia lui Bellingham ca fiind "comportament nesportiv", pedepsindu-l pe internaţionalul englez cu o amendă.

Afla mai multe despre: jude nellinghamborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare