Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jude Bellingham, după ce a adus victoria Angliei cu Serbia: „Joc fără teamă, atât de mult iubesc fotbalul!”

Jude Bellingham, după ce a adus victoria Angliei cu Serbia: „Joc fără teamă, atât de mult iubesc fotbalul!”

EURO

Comentarii

Mijlocaşul Jude Bellingham a declarat, duminică seară, că mereu intră pe teren fără teamă şi se bucură de fotbal, un sport pe care îl iubeşte foarte mult. El a marcat unicul gol al meciului Anglia - Serbia, scor 1-0, de la Campionatul European de fotbal.

Declaraţiile lui Bellingham după victoria Angliei cu Serbia

"Pe teren, joc fără teamă, pentru că iubesc atât de mult fotbalul, este mai degrabă o plăcere decât o meserie", a afirmat mijlocaşul englez Jude Bellingham, marcator şi omul meciului cu Serbia (1-0), duminică, la Euro-2024.

"Adevărul este că îmi place foarte mult să joc fotbal, aşa că, atunci când intru pe teren, joc fără teamă pentru că îmi place atât de mult să fac acest lucru, este ca o uşurare pentru mine", a declarat el într-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul ofensiv al lui Real Madrid a fost întâmpinat cu aplauze furtunoase şi cu un cover al hitului Beatles "Hey Jude" după ce a deschis scorul. El şi-a exprimat plăcerea de a juca în faţa fanilor englezi, "o experienţă diferită pentru mine, deoarece joc în străinătate. Când aud din nou publicul englez după mai multe luni, apreciez foarte mult acest lucru".

Echipa naţională a Angliei a învins duminică seara, la Gelsenkirchen, scor 1-0, echipa naţională a Serbiei, într-un meci din grupa C a turneului final Euro 2024.

Titular în echipa Angliei, Bellingham a bifat un record, devenind primul jucător european care a evoluat la trei turnee finale înainte să împlinească 21 de ani. Mijlocaşul englez are 20 de ani şi 353 de zile, iar până acum a disputat meciuri la Euro 2020, Cupa Mondială 2022 şi Euro 2024. În meciul de la Gelsenkirchen, englezii au început în atac, iar Jude Bellingham a deschis scorul în minutul 13, înscriind cu o lovitură de cap, din centrarea lui Bukayo Saka.

Afla mai multe despre: jude bellinghamangliaserbia 

viewscnt
Articole similare