Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Julian Nagelsmann, ca şi demis de Bayern Munchen. Oficialii bavarezilor au demarat deja negocierile cu antrenorul câştigător de Liga Campionilor

Julian Nagelsmann, ca şi demis de Bayern Munchen. Oficialii bavarezilor au demarat deja negocierile cu antrenorul câştigător de Liga Campionilor

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen va renunţa la serviciile antrenorului Julian Nagelsmann, cu două săptămâni şi jumătate înaintea meciului tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor împotriva englezilor de la Manchester City, anunţă presa din Germania.

Potrivit cotidianului Bild, succesorul lui Julian Nagelsmann va fi Thomas Tuchel, câştigător al Ligii Campionilor în 2021 cu Chelsea şi demis de clubul londonez la începutul sezonului.

Revista Kicker subliniază că au existat deja contacte între responsabilii clubului bavarez şi antrenorul german în vârstă de 49 de ani.

Chiar înaintea pauzei internaţionale, Bayern a fost detronată din poziţia de lider al clasamentului din Bundesliga, fiind depăşită de rivala Borussia Dortmund, după eşecul suferit pe terenul lui Bayer Leverkusen (1-2).

Deja sub presiune la finalul sezonului 2021-2022, după ce Bayern a fost eliminată de Villarreal în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Nagelsmann (35 de ani) traversează acum cel mai slab sezon al clubului bavarez din ultimii 11 ani, cu doar 52 de puncte după 25 de etape.

După pauza generată de meciurile internaţionale, Bayern Munchen va disputa marele derby cu Borussia Dortmund pe Allianz Arena, în data de 1 aprilie, care s-ar putea dovedi decisiv pentru stabilirea noii campioane a Germaniei.

În sferturile de finală din Champions League, bavarezii se vor deplasa pe 11 aprilie în Anglia, pentru meciul tur cu Manchester City, înainte de a-i primi pe "cetăţenii" lui Pep Guardiola, opt zile mai târziu.

Julian Nagelsmann a sosit la Bayern Munchen în vara anului 2021, de la RB Leipzig, pentru a-l înlocui pe Hansi Flick, tehnicianul care a reuşit sextupla cu Bayern în 2020 (campionat, Cupa Germaniei, Liga Campionilor, Supercupa Germaniei, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor), aflat acum la cârma selecţionatei germane.

Nagelsmann este legat prin contract de Bayern Munchen până în vara anului 2026.

Afla mai multe despre: nagelsmann 

viewscnt
Articole similare