Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Junior Morais îl aşteaptă la Rapid pe un fost fotbalist de la FCSB: "Să vină să joace la o echipă foarte frumoasă, cu foarte mulţi suporteri" | EXCLUSIV

Junior Morais îl aşteaptă la Rapid pe un fost fotbalist de la FCSB: "Să vină să joace la o echipă foarte frumoasă, cu foarte mulţi suporteri" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Doi dintre brazilienii din Liga 1, William de Amorim (29 de ani) şi Junior Morais (35 de ani), păstrează o relaţie bună după ce au avut ocazia de a juca împreună în România, dar şi să câştige titlul Ligii 1, cu Astra Giurgiu, la finalul sezonului 2015-2016.

Junior Morais l-ar vrea pe William de Amorim la Rapid. Răspunsul: "De atunci a început să îmi placă Rapid"

Ajunşi în România în urmă cu aproape un deceniu, cei doi au ajuns la a treia echipa pentru care joacă în Liga 1. William de Amorim şi Junior Morais au impresionat la Astra şi au fost aduşi aproximativ în aceeaşi perioadă la FCSB

De acolo, drumurile lor s-au despărţit, dar la începutul acestui sezon au revenit în România, la echipe diferite. 

"Aştept să îl iau la Rapid, să vină să joace la o echipă foarte frumoasă, cu foarte mulţi suporteri, cu iubire foarte mare. Ar fi o plăcere foarte mare să îl avem şi pe Willi la noi", a declarat Junior Morais. 

Actualul jucător al Academicii Clinceni, William de Amorim, şi-a amintit despre unii dintre cei mai apreciaţi brazilieni din Giuleşti: "Erau fotbalişti buni, ca Spadacio, Cecinha şi îmi plăcea de ei şi a început să îmi placă Rapid". 

Cei doi au ratat duelul direct de pe teren în Academica Clineni - Rapid, spor 2-3, din cauza părţilor diferite ale terenului pe care evoluează, iar rapidistul a glumit pe seama conaţionalului săi. 

"A fost frumos, dar păcat că nu a venit lângă mine, pe banda mea, să îl mai iau un pic la mână. I-a fost frică", a spus Morais. 

"I-am avut colegi şi pe Dandea, Săpunaru, Ioniţă, Moise, mulţi care au fost cu noi mult timp şi a fost puţin ciudat să joc contra lor", a completat William de Amorim. 

 

Afla mai multe despre: junior moraiswilliam de amorimrapidfcsb 

viewscnt
Articole similare